Tiedotteet

Porin Teatterin syyskauden 2024 ohjelmisto julkaistu ja lipunmyynti avattu!

LUE LISÄÄ

Kuolema Niilillä esitykset käynnistyvät

LUE LISÄÄ

Mika Eirtovaaran ohjaama komedia tulossa ensi-iltaan

LUE LISÄÄ

Sylvi Kekkosen tarina näyttämölle

LUE LISÄÄ

Kevään 2024 lipunmyynti avattu!

LUE LISÄÄ

Musikaalikantaesitys Paradox tulossa ensi-iltaan

LUE LISÄÄ

Syyskauden 2023 lipunmyynti avattu!

LUE LISÄÄ

Rock-musikaali Paradox-musikaali syyskuussa ensi-iltaan

LUE LISÄÄ

Piina 28.1. klo 18 peruttu sairastapauksen vuoksi

LUE LISÄÄ

Tulitikkutehtaan tyttö tulossa ensi-iltaan 25.1.2023

LUE LISÄÄ

Porin Teatterissa kävi lähes 40.000 katsojaa vuonna 2023

LUE LISÄÄ

Porin Teatterin syyskauden 2022 kaksi viimeistä ensi-iltaa ovat käsillä

LUE LISÄÄ

Syysohjelmiston lipunmyynti alkaa 16.3.2022

LUE LISÄÄ

Kevätohjelmisto 2024 julkaistu kokonaan ja lipunmyynti avattu

Uudet ensi-illat: Kuolema Niilillä Tuhkimo Hektor ja viisasten kivi

Kevään 2024 ohjelmistossa nähdään kolme uutta ensi-iltaa, joista ensimmäisenä vuoronsa saa Agatha Christien romaaniin pohjautuva jännitysnäytelmä KUOLEMA NIILILLÄ. Christien kirjoittama Death On The Nile ilmestyi ensimmäisen kerran Britanniassa marraskuussa 1937. Näytelmän suomenkielinen kantaesitys nähdään 24. tammikuuta Porin Teatterin päänäyttämöllä. Afrikan kuuman auringon alla ratkottavan murhamysteerin ohjaa vierailija Pekka Laasonen, joka vastasi myös huippusuositun Idän pikajunan arvoitus -näytelmän ohjauksesta. Näyttävän siipirataslaivan sekä muut näytelmälavasteet suunnittelee, niin ikään Idän pikajunan arvoitus -näytelmän lavastanut, Oskari Löytönen (vier.). 1930-luvulle sijoittuvan näytelmän pukusuunnitelmat ovat Tiina Valkaman käsialaa.

Maaliskuun 6. päivänä Pienelle näyttämölle valmistuu musiikillinen lastennäytelmä HEKTOR ja VIISASTEN KIVI. Sofia Finnilän kirjoittama, säveltämä ja sanoittama tarina kertoo pienestä hiirestä, joka asuu ruokakomerossa isän ja isoäidin kanssa. Kun Hektor kuulee sadun viisasten kivestä, alkaa hurja seikkailu josta ei puutu vauhtia eikä vaarallisia tilanteita! Christian Lindroosin ohjaama, Teemu Loikkaan lavastama ja Tiina Valkaman puvustama musiikkiseikkailu sopii kaikille yli 3–vuotiaille teatterin ystäville. Hektor Hiiren roolissa esiintyy Porin Teatterin tuorein näyttelijäkiinnitys, Lassi Jämsä.


Sadunhohtoinen kevät kokee loppuhuipennuksensa 21. maaliskuuta, jolloin maailman rakastetuin prinsessasatu TUHKIMO valmistuu päänäyttämölle. Luvassa on kuohkea, kaunis ja runsas satu, jossa ilkeät ovat ilkeitä ja rakkaus hehkuu vaaleansinisin, hattaranmakein sävyin. Satunäytelmän ohjauksesta ja sovituksesta vastaa vierailija Marika Vapaavuori, Tuhkimon nimiroolissa vierailee Mervi Takatalo. Vanhaan kansansatuun pohjautuvan tarinan lavastaa Teemu Loikas, puvustus on Taru Liipolan. Esityksessä on mukana myös Tanssikoulu Tankan lapsi- ja nuorisotanssijoita.

Kevätohjelmistossa jatkavat porilainen rock-musikaali PARADOX sekä marraskuussa ensi-iltansa saavat Luokkakokous – Groan Ups ja kantaesitys SYLVI – Ensimmäinen nainen.

Oman tuotannon lisäksi Porin Teatterissa nähdään lukuisia vierailuesityksiä, joista päivittyy lisätietoa teatterin ohjelmistosivulle.

6.10.2023

ajankohtaista

Muutoksia lippukassan aukioloajoissa

LUE LISÄÄ

Liput suoraan teatterilta

SOITA: 02 6344 840
teatterin.lipunmyynti@pori.fi

Tilaa uutiskirje

Saat uusimmat tiedot näytelmistä ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi.

SÄHKÖPOSTI