header image

Vuokraus

Tilavuokrauksen tiedustelut

Anttivesa Knuuttila Porin Teatteritalo Oy:n
toimitusjohtaja 0400 590 598
anttivesa.knuuttila@pori.fi

Huomioithan, että teatteritalona suunnittelemme ohjelmistomme kevät- ja syyskausittain. Näin ollen tilavuokrauskyselyt kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen seuraavan kauden alkua.

Päänäyttämö ja Teatteriravintola

Ruotsalaisen arkkitehti Johan Erik Stenbergin vuonna 1884 suunnittelema Porin Teatteritalo tarjoaa juhlavat puitteet unohtumattomien juhlien järjestäjille!

Kokouksille ja muuhun yksityiskäyttöön on vuokrattavissa kaunis, uusrenesanssia edustava päänäyttämö yhdessä 304-paikkaisen katsomon ja nykyaikaisen näyttämötekniikan kanssa. Vuokrattavissa on myös Teatteriravintola, joka sijaitsee päärakennuksen 2. kerroksessa. Liikuntarajoitteiset pääsevät katutasosta hissillä suoraan ravintolakerrokseen. Istumapaikkoja ravintolassa on noin 200:lle.

Päänäyttämön katsomo

Pieni näyttämö ja kahvio

Porin Teatterin yhteydessä toimii myös Pieni näyttämö, 110 -paikkaisine katsomoineen. Pieni näyttämö sijaitsee teatterin päärakennuksen oikealla puolella (kadulta katsottuna), erillisessä lisälaajennusosassa. Pieni näyttämö sekä sen vieressä toimiva kahvio ovat myös vuokrattavissa kokous- tai yksityiskäyttöön. Istumapaikkoja kahviossa on noin 40:lle.

Pienen näyttämön katsomo

ajankohtaista

Kiitos kevätkaudesta ja elämyksellistä kesää!

LUE LISÄÄ

Liput suoraan teatterilta

SOITA: 02 6344 840
teatterin.lipunmyynti@pori.fi

Tilaa uutiskirje

Saat uusimmat tiedot näytelmistä ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi.

SÄHKÖPOSTI