Usein kysytyt kysymykset

Milloin varatut liput pitää lunastaa?

Yksittäiset liput (= alle 10 lippua) tulee lunastaa viimeistään 7 päivää ennen näytöstä.
Huom! Vierailuesityksiin (=alle 10 lippua) tulee lunastaa 1 viikon kuluessa varauksen teosta.

Ryhmien tulee vahvistaa varaamansa liput viimeistään 1 kuukausi ennen näytöstä. Liput lähetetään kirjelaskuna. Lähetyskulut: 8 – 10 €.

Lipunmyyntiohjelma purkaa automaattisesti vahvistamattomat ja lunastamattomat varaukset takaisin myyntiin.

Mitkä maksutavat käyvät Porin Teatterissa?

Maksutapoina käyvät käteinen, yleisimmät pankkikortit, laskutus (kirjelasku).

Arvoseteleistä käyvät: Virikeseteli, Tyky+ Kuntoseteli, Smartumin kulttuuriseteli, Smartum kortti, SmartumPay, Ticket Mind&Body -kortti, Edenred kortti ja mobiili, E-passi ja Eazybreak. (Huom: arvoseteli on henkilökohtainen.)

Voiko lunastettuja teatterilippuja vaihtaa toiseen näytökseen?

Lippujen vaihto mahdollista erillisellä vaihtomaksulla teatterin lippukassalla. Vaihtomaksu: 5€ / lippu tai 10€ / tilaus.

Miten teatteri on huomioinut saavutettavuuden eri asiakasryhmille?

PYÖRÄTUOLIASIAKKAAT
Pyörätuoliasiakkaat pääsevät esteettömästi sekä päänäyttämölle että Pienelle näyttämölle Hallituskadun puolelta, oville johtavaa betoniramppia pitkin. Päänäyttämön permantokatsomossa on 4 pyörätuolipaikkaa ja Pienen näyttämön katsomossa 1 paikka. Lippuja varattaessa tulee mainita pyörätuolipaikan tarpeesta. Pyörätuolipaikkojen myynti tapahtuu ainoastaan Porin Teatterin omalta lippukassalta. Varausnumero on (02) 6344 840. Pyörätuoliasiakas ja hänen avustajansa pääsevät esitykseen ”kaksi lippua yhden hinnalla” -periaatteella. Pyörätuoliasiakkaille sekä muille liikuntarajoitteisille löytyy hissi teatterin päärakennuksen ala-aulasta. Hissillä pääsee 2. kerroksessa sijaitsevan väliaikaravintolaan, mutta pyörätuoliasiakkaille tarjoilut voidaan kattaa myös permantotason pöytiin eli 1. kerrokseen.

INVA -WC
Inva-wc sijaitsee teatterin päärakennuksen Pienen näyttämön aulakahvilan välissä katutasossa. Eteisvahtimestarit opastavat mielellään.

INDUKTIOSILMUKKA
Näytökseen tuleva asiakas, joka tarvitsee induktiosilmukka -toimintoa, saa lippukassalta lainaksi Sennheiser -vahvistimen, joka palautetaan näytöksen jälkeen kassalle. Laite on helppokäyttöinen ja kevyt kuulokejärjestelmä, joka on tarkoitettu käytettäväksi kuulokojeen kanssa.

Pienen näyttämön kaikilla riveillä on käytössä kuulolaitetta käyttäville tarkoitettu silmukkavahvistin.

Pitääkö bussinkuljettajalle ostaa oma lippu?

Jos ryhmäbussin kuljettaja haluaa jäädä katsomaan esitystä, hänelle järjestyy paikka. Paikan sijainti osoitetaan lippukassalta.

Pääseekö teatterissa yleisö kurkistamaan kulissien taakse erillisellä tutustumiskierroksella?

Porin Teatteri räätälöi pyydettäessä noin 5-15 hengen ryhmälle reilun tunnin mittaisen tutustumiskierroksen, jonka aikana ryhmä pääsee kurkistamaan Suomen vanhimman suomenkielisen teatterin esiripun taakse ja kuulee kiinnostavia tarinoita teatterin pitkästä historiasta, aina vuodesta 1884 alkaen.

Teatteriin tutustumista ei ole mahdollista järjestää päivä- tai iltaharjoitusten aikana (klo 10-14 ja klo 18-21.30) eikä myöskään esitysten aikana.

Tutustumiskäynnin hinta on 10€/hlö. Jos ryhmä jää katsomaan esitystä kierroksen jälkeen, hinta on 5€/hlö. Maksu voidaan laskuttaa käynnin jälkeen tai sen voi maksaa käteisellä suoraan lippukassalle.

Koulu- ja päiväkotiryhmien kierrokset ovat ilmaisia.

Lisätiedot: emmi.kujanpaa@pori.fi  tai 044 7643317

ajankohtaista

Kiitos kuluneesta kaudesta ja hyvää kesää!

LUE LISÄÄ

Liput suoraan teatterilta

SOITA: 02 6344 840
teatterin.lipunmyynti@pori.fi

Tilaa uutiskirje

Saat uusimmat tiedot näytelmistä ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi.

SÄHKÖPOSTI