Usein kysytyt kysymykset

Minulla on lippuja koronarajoitusten vuoksi peruuntuneisiin esityksiin. Miten toimitaan?
Porin Teatterin esitystoiminta jouduttiin koronarajoitusten vuoksi keskeyttämään ajalle 19.12.2021 – 28.2.2022. Lounais-Suomen aluehallintoviranomaisten määräyksestä kaikki esitykset oli peruttava niin joulukuun lopulta kuin tammi- ja helmikuulta.

Esitystoiminta on nyt käynnistynyt jälleen ke 2.3.2022 alkaen.

Vaihdamme kaikkien peruuntuneiden esitysten liput saman summaiseen lahjakorttiin, joka on voimassa 1 vuoden tai vaihtoehtoisesti palautamme pääsylippuja vastaavan summan takaisin. Mikäli Sinulla on vaihdettavia lippuja eri esityksiin, pyydämme Sinua täyttämään lomakkeen jokaisesta esityksestä erikseen.

Lippujen peruutus- ja vaihtolomake löytyy tästä linkistä >>

Milloin varatut liput pitää lunastaa?

Yksittäiset liput (= alle 10 lippua) tulee lunastaa viimeistään 7 päivää ennen näytöstä.

Ryhmien tulee vahvistaa varaamansa liput viimeistään 1 kuukausi ennen näytöstä. Liput lähetetään kirjelaskuna. Lähetyskulut: 8 – 10 €.

Lipunmyyntiohjelma purkaa automaattisesti vahvistamattomat ja lunastamattomat varaukset takaisin myyntiin.

Mitkä maksutavat käyvät Porin Teatterissa?

Maksutapoina käyvät käteinen, yleisimmät pankkikortit, laskutus (kirjelasku).

Arvoseteleistä käyvät: Virikeseteli, Tyky+ Kuntoseteli, Smartumin kulttuuriseteli, Smartum kortti, SmartumPay, Ticket Mind&Body -kortti, Edenred kortti ja mobiili, E-passi ja Eazybreak. (Huom: arvoseteli on henkilökohtainen.)

Voiko lunastettuja teatterilippuja vaihtaa toiseen näytökseen?

Lippujen vaihto mahdollista erillisellä vaihtomaksulla teatterin lippukassalla. Vaihtomaksu: 5€ / lippu tai 10€ / tilaus.

HUOM: Koronapandemiasta johtuvat lipunvaihdot toiseen esitykseen onnistuvat veloituksetta!

Miten teatteri on huomioinut saavutettavuuden eri asiakasryhmille?

PYÖRÄTUOLIASIAKKAAT
Pyörätuoliasiakkaat pääsevät esteettömästi sekä päänäyttämölle että Pienelle näyttämölle Hallituskadun puolelta, oville johtavaa betoniramppia pitkin. Päänäyttämön permantokatsomossa on 4 pyörätuolipaikkaa ja Pienen näyttämön katsomossa 1 paikka. Lippuja varattaessa tulee mainita pyörätuolipaikan tarpeesta. Pyörätuolipaikkojen myynti tapahtuu ainoastaan Porin Teatterin omalta lippukassalta. Varausnumero on (02) 6344 840. Pyörätuoliasiakas ja hänen avustajansa pääsevät esitykseen ”kaksi lippua yhden hinnalla” -periaatteella. Pyörätuoliasiakkaille sekä muille liikuntarajoitteisille löytyy hissi teatterin päärakennuksen ala-aulasta. Hissillä pääsee 2. kerroksessa sijaitsevan väliaikaravintolaan, mutta pyörätuoliasiakkaille tarjoilut voidaan kattaa myös permantotason pöytiin eli 1. kerrokseen.

INVA -WC
Inva-wc sijaitsee teatterin päärakennuksen Pienen näyttämön aulakahvilan välissä katutasossa. Eteisvahtimestarit opastavat mielellään.

INDUKTIOSILMUKKA
Näytökseen tuleva asiakas, joka tarvitsee induktiosilmukka -toimintoa, saa lippukassalta lainaksi Sennheiser -vahvistimen, joka palautetaan näytöksen jälkeen kassalle. Laite on helppokäyttöinen ja kevyt kuulokejärjestelmä, joka on tarkoitettu käytettäväksi kuulokojeen kanssa.

Pienen näyttämön kaikilla riveillä on käytössä kuulolaitetta käyttäville tarkoitettu silmukkavahvistin.

Pitääkö bussinkuljettajalle ostaa oma lippu?

Jos ryhmäbussin kuljettaja haluaa jäädä katsomaan esitystä, hänelle on oma paikka parvekkeella. Paikan sijainti osoitetaan lippukassalta.

Pääseekö teatterissa yleisö kurkistamaan kulissien taakse erillisellä tutustumiskierroksella?

Porin Teatteri räätälöi pyydettäessä noin 5-15 hengen ryhmälle tunnin mittaisen tutustumiskierroksen, jonka aikana ryhmä pääsee kurkistamaan Suomen vanhimman suomenkielisen teatterin esiripun taakse ja kuulee kiinnostavia tarinoita teatterin pitkästä historiasta, aina vuodesta 1884 alkaen.

Kierroksen hinta 10€/hlö. Jos ryhmä jää katsomaan esitystä kierroksen jälkeen, hinta on 5€/hlö.
Koulu- ja päiväkotiryhmien kierrokset ovat ilmaisia!

Esitysten ja näytelmäharjoitusten aikana yleisökierroksia ei ole mahdollista järjestää.

Seuraavat yleisökierrokset löytyvät TÄSTÄ >>

ajankohtaista

Café Teatterikuja aukeaa heinäkuuksi

LUE LISÄÄ

Liput suoraan teatterilta

SOITA: 02 6344 840
teatterin.lipunmyynti@pori.fi

Tilaa uutiskirje

Saat uusimmat tiedot näytelmistä ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi.

SÄHKÖPOSTI