header image

Teatteriesitys ja ruokailu

Ruokailupaketti sisältää lipun Porin Teatterin esitykseen sekä ruokailun Ravintola Torerossa, Rossossa tai tilausravintola Satakunta Salissa ennen tai jälkeen esityksen.

Esityksiin tulevat asiakkaat saavat lippunsa lippukassalta tullessaan esitykseen. Koko paketti maksetaan yhdellä kertaa ravintolaan ruokailun jälkeen. Pakettia ei voi maksaa Porin Teatterin tai Lippupisteen lahjakortilla. Alku- ja jälkiruoka on kaikille sama, pääruuan saa itse valita.

Ruokailupakettivaraukset tehdään suoraan Original Sokos Hotel Vaakuna Porin myyntipalvelun kautta puh. 029 004 2002.

Hinta / yksittäiset

PUHENÄYTELMÄT
S-Etukortilla 60 € / hlö
Ilman S-Etukorttia 63 € / hlö

VIE MEREN TUOKSUUN
S-Etukortilla 63 € / hlö
Ilman S-Etukorttia 66 € / hlö

EVITA -MUSIKAALI
S-Etukortilla 71 € / hlö
Ilman S-Etukorttia 74 € / hlö

 

Hinta / ryhmä (≥11 hlöä)

PUHENÄYTELMÄT
60 € / hlö

VIE MEREN TUOKSUUN
63 € / hlö

EVITA -MUSIKAALI
71 € / hlö

Huom! Ryhmälaskuista ei myönnetä Bonusta, koska Bonusetu on henkilökohtainen.

Hinnat voimassa 31.05.2023 saakka.

logo

Varaukset ja lisätiedot

Original Sokos Hotel Vaakuna Porin myyntipalvelu arkisin klo 8.00-16.00 ja lauantaisin suljettu.
puh. 029 004 2002 tai email: sales.pori@sokoshotels.fi
Gallen-Kallelankatu 7, 28100 PORI

Ravintola Torero

Yrjönkatu 12, 28100 PORI

ALKUUN:

TORERON PIENI CAESARSALAATTI (VL,G)
Caesarkastiketta, manchego-juustoa ja krutonkia. (Caesarkaskike sisältää kalaa, saatavana myös kalattomana ja laktoosittomana.)

PÄÄRUUAKSI:

PARILOITUA LOHTA (L, G)
Kuninkaan kastiketta, kasviksia ja yrittimuusia
tai
PAELLA (L, G)
Hiiligrillattua broileria, chorizomakkaraa, mustekalaa, Jättiravun pyrstöjä, sinisimpukoita, kasviksia, paellariisiä, tuoretta chiliä ja aiolia
tai
GRILLATTUA MAKSAA (L, G)
Mustapippurikastiketta, paahdettua punajuurta, puolukkaa, friteerattuja kapriksia ja pottumuusia

JÄLKIRUUAKSI:

BASKIMAAN JUUSTOKAKKU(L,G)
Kirsikkachutneyta

Tulosta Toreron menu >>

Ravintola Rosso

Antinkatu 11, 28100 PORI

ALKUUN:

ANTIPASTILAJITELMA (L)
Lajitelma parhaita italialaisia leikkeleitä, Aura-juustoa sekä valkosipulifocaccia -leipää.

PÄÄRUUAKSI:

ITALIAN LEHTIPIHVI (L, G)
Grillattu porsaan lehtipihvi, italialaista maustevoita, raikasta salaattia ja ranskalaisia perunoita.
tai
LOHTA JA TATTIKASTIKETTA (L, G)
Pariloitua lohta, kermaista tattikastiketta, marinoitua fenkolia ja punasipulia sekä pinaattia ja perunamuusia.
tai
VUOHENJUUSTOBROILERIA (VL, G)
Grillattua broilerinfileetä, pariloitua vuohenjuustoa, tummaa marsalakastiketta sekä paahdettua perunaa ja kasviksia.

JÄLKIRUUAKSI:

PANNACOTTA (L,G)
Granaattiomenahilloketta.

Tulosta Rosson menu >>

Tilausravintola Satakunta Sali

Gallen-Kallelankatu 7, 28100 PORI

Ryhmille (min. 30 hlöä)

ALKUUN:
Täyteläinen bataattisosekeitto

PÄÄRUUAKSI:
Ylikypsää häränrintaa
Punaviinikastiketta
Hunajapaahdettuja kasviksia
Parmesan-perunakakkua
tai
Voissa paistettua lohta
Hollandaisekastiketta
Hunajapaahdettuja kasviksia
Parmesan-perunakakkua

JÄLKIRUUAKSI:
Suklaamousse ja tuoreita marjoja

Tulosta Satakunta Salin menu >>

ajankohtaista

Vie meren tuoksuun viimeinen esitys la 29.4.

LUE LISÄÄ

Liput suoraan teatterilta

SOITA: 02 6344 840
teatterin.lipunmyynti@pori.fi

Tilaa uutiskirje

Saat uusimmat tiedot näytelmistä ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi.

SÄHKÖPOSTI