Näytelmän kuva ESITYSAJAT JA LIPUT

Tuure Kilpeläinen – KEVÄTTAIKA

Kevään 2023 kiertueella Tuure Kilpeläinen esittää erikoiskokoonpanossa kirjoittamiaan lauluja, jotka hän on tehnyt sekä itselleen, että muille artisteille.

”Useat muille tehdyt biisit ovat lähteneet henkilökohtaisesta tilanteesta, olen kirjoittanut ne itselleni, joskus äidilleni tai jollekin läheiselle ihmiselle. Haluan jakaa näitä tarinoita tällä erikoiskiertueella, avata taustoja laulujen synnystä. Esityksessä kuullaan myös aikaisempaa soolotuotantoa, sekä uusia, vielä julkaisemattomia biisejä. Jokainen ilta on vähän erilainen, ytimessä ovat tekstit ja läsnäolo.”

Mukana kiertueella on äänitaiteilija Teho Majamäki, joka luo esitettäviin lauluihin elokuvallisen maiseman. Kiertue on ainutkertainen tällä kokoonpanolla, eikä sitä nähdä aivan heti uudelleen. Samalla kiertue on silta kohti uutta, myöhemmin kuultavaa soolotuotantoa. Uutta musiikkia on luvassa vuoden 2023 aikana.

Tuure Kilpeläinen on viidesti Emma-palkittu laulaja-lauluntekijä, jonka laulut ovat tulleet tutuiksi radiokanavilta, sekä lukuisilta kiertueilta Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani -yhtyeen esittäminä.

Teho Majamäki on pitkän linjan muusikko, jonka tehtävä on luoda läsnäolevia ja intuitiivisella tavalla luotuja tiloja. Instrumenttejä hänellä ovat pääasiassa melodiset lyömäsoittimet erilaisten eksoottisten, klassisten ja elektronisten lyömä- ja kosketinsoittimien ohessa. Teho Majamäki julkaisi ensimmäisen soololevynsä “Travelogue” vuonna 2016.

Konsertti Porin Teatterin päänäyttämöllä sunnuntaina 2.4.2023 klo 18:00 alkaen!

Kesto 2 h 30 min väliaikoineen. HUOM! LIPUT AINOASTAAN NETTIMYYNNISSÄ!

”Useat muille tehdyt biisit ovat lähteneet henkilökohtaisesta tilanteesta, olen kirjoittanut ne itselleni, joskus äidilleni tai jollekin läheiselle ihmiselle. Haluan jakaa näitä tarinoita tällä erikoiskiertueella, avata taustoja laulujen synnystä. Esityksessä kuullaan myös aikaisempaa soolotuotantoa, sekä uusia, vielä julkaisemattomia biisejä. Jokainen ilta on vähän erilainen, ytimessä ovat tekstit ja läsnäolo."
Laulaja-lauluntekijä: Tuure Kilpeläinen Muusikko: Teho Majamäki
Esityspaikka: Päänäyttämö Konsertin kesto: 2h 30min (sis. väliaika)
Liput: 32,50€ peruslippu

Rooleissa

Konsertin kesto: 2h 30min (sis. väliaika)
Liput: 32,50€ peruslippu
Esityspaikka: Päänäyttämö Hallituskatu 14
28100 Pori
Katso kartta ja ajo-ohjeet
Induktiosilmukka saatavilla -logo Päänäyttämön kaikilla riveillä on käytössä kuulolaitetta käyttäville tarkoitettu silmukkavahvistin. Induktiosilmukan kuuluvuus voi hieman vaihdella käyttäjän laitteen ja sijainnin mukaan.
Laulaja-lauluntekijä: Tuure Kilpeläinen Muusikko: Teho Majamäki