Näytelmän kuva ESITYSAJAT JA LIPUT

Saapasjalkakissa

Klassikkosatu Saapasjalkakissa kertoo köyhästä Hans-pojasta, joka saa perinnöksi kissan. Toimelias ja ovela kissa osoittautuu kultaakin arvokkaammaksi, sillä sen avulla Hans saa sekä oman valtakunnan että oman prinsessan!

Ensin on toki seikkailtava kuninkaan, vartijoiden ja velhonkin luona, sekä pyydystettävä ainakin viisi pyytä paisteiksi.

Vauhdikas ja hauska tarina saa uuden ja näyttävän tulkinnan. Ja kuten aina Porin Teatterin pienten lasten tarinoissa, myös tällä kertaa satsataan kunnolla visuaalisuuteen ja äänimaailmaan!

Esitys toimii erityisen oivallisesti lapsen ensi kosketukseksi teatterin maailmaan.
Dramatisointi ja ohjaus: Patrik Drake Lavastus ja nuket: Juhana Hirvonen (vier.) Puvustus: Taru Liipola Valot ja äänet: Jyrki Heloaho
Ensi-ilta: 24.9.2015 Esityspaikka: Kulttuurikulma Ikäsuositus: Yli 3 -vuotiaille Kesto: 1h 10min (sis. väliaika) Käsiohjelman hinta: Ilmainen R-kioskin tapahtumanumero: 109419
Liput: 13€ peruslippu

Rooleissa

Katsojakommentteja

”Ensinnäkin kehut kaikkein olennaisimmasta: on todella hienoa, että lastenteatteria tehdään myös kaikkein pienimmille. Patrik Drake on hionut klassikkosadun tekstiä helppoon, mutkattomaan ja nykyaikaiseen suuntaan, mikä palvelee olennaisinta kohderyhmää hyvin. Mira Rastas viekastelee Saapasjalkakissana luontevan tuntuisesti ja Oskari Penttilä harppoo roolista toiseen saumattomalla tarkkuudella.”
Satakunnan Kansa

”Esityksen tempo on rauhallinen. Näyttelijöiden ja nukkehahmojen vaihdokset on tarkkaan mietittyjä ja toimivia. Penttilällä on luontaista karismaa ja uskallusta heittäytyä eri rooleihin käden käänteessä. Esitys toimii erityisen oivallisesti lapsen ensi kosketukseksi teatterin maailmaan – lapsen ehdoilla tehtyä teatteria.”
Uusi Aika

”Klassikkosatu saa Porin Teatterissa väreissä kylpevän ja humoristisen tulkinnan. Esitys yhdistelee näppärästi nukketeatteria näyttelijöiden esittämiin roolihahmoihin jopa samoissa kohtauksissa. Myös visuaalisuuteen ja äänimaailmaan on Patrik Draken ohjaamassa esityksessa panostettu. Mira Rastas esittää notkeasti nokkelaa kissaa ja sympaattiselle Oskari Penttilälle jää tulkittavaksi näytelmän muut roolit.”
Länsi-Suomi

Ensi-ilta: 24.9.2015 Ikäsuositus: Yli 3 -vuotiaille Kesto: 1h 10min (sis. väliaika) Käsiohjelman hinta: Ilmainen R-kioskin tapahtumanumero: 109419
Liput: 13€ peruslippu
Esityspaikka: Kulttuurikulma
Dramatisointi ja ohjaus: Patrik Drake Lavastus ja nuket: Juhana Hirvonen (vier.) Puvustus: Taru Liipola Valot ja äänet: Jyrki Heloaho

Liput suoraan teatterilta

SOITA: 02 6344 840
teatterin.lipunmyynti@pori.fi