Näytelmän kuva ESITYSAJAT JA LIPUT

RAKKAUSKIRJEITÄ

Andrew ja Melissa ovat lapsuudenystäviä, jotka pitävät toisiinsa yhteyttä läpi vuosikymmenten kirjoittamalla kirjeitä. He elävät tahoillaan elämäänsä, rakentavat uraa ja parisuhteita, keski-ikäistyvät ja vanhenevat. Toisinaan jompikumpi ehdottaa tapaamista.

Rakkauskirjeitä on kahden hengen lukudraama, jonka rooleissa nähdään yhdet Suomen rakastetuimmista näyttelijöistä, Seela Sella ja Esko Roine. Tätä näytelmää ovat maailmalla aiemmin esittäneet lukuisat toinen toistaan kuuluisammat näyttelijät, mm. Elizabeth TaylorGerard DepardieuMia FarrowTom Hanks ja Mel Gibson.

Näytelmän luonteeseen kuuluu, että sitä ei missään nimessä saa opetella ulkoa, vaan esitys tapahtuu hetkessä, tässä ja nyt. Luvassa ei ole pikkusievää muistelua tai kaihoisaa nostalgiaa, vaan kirjeenvaihto on aitoa ja elämänmakuista, räävitöntä ja hauskaa.

Vierailuesitykset Porin Teatterin päänäyttämöllä:
Sunnuntaina 8.5.2022 klo 14.00 ja 17.00

"Kun kaikki turha riisutaan pois, aukeaa suora väylä sydämeen. Sitä reittiä kulkevat näyttelijät Seela Sella ja Esko Roine." Aamulehti, Anu Ala-Korpela
Rooleissa: Seela Sella ja Esko Roine Käsikirjoitus: A. R. Gurney Suomennos: Juha Lehtola
Esityspaikka: Päänäyttämö Ensi-ilta: Tampereen Teatterissa 29.01.2019 Kesto: 1 t 45 min (sis. väliajan)
Liput: 35€ peruslippu

Rooleissa

Ensi-ilta: Tampereen Teatterissa 29.01.2019 Kesto: 1 t 45 min (sis. väliajan)
Liput: 35€ peruslippu
Esityspaikka: Päänäyttämö Hallituskatu 14
28100 Pori
Katso kartta ja ajo-ohjeet
Pyörätuolipaikat ja S-etualennus vain suoraan Porin Teatterilta puh. 02 6344 840 Induktiosilmukka saatavilla -logo Päänäyttämön kaikilla riveillä on käytössä kuulolaitetta käyttäville tarkoitettu silmukkavahvistin. Induktiosilmukan kuuluvuus voi hieman vaihdella käyttäjän laitteen ja sijainnin mukaan.
Rooleissa: Seela Sella ja Esko Roine Käsikirjoitus: A. R. Gurney Suomennos: Juha Lehtola

Liput suoraan teatterilta

SOITA: 02 6344 840
teatterin.lipunmyynti@pori.fi