Näytelmän kuva ESITYSAJAT JA LIPUT

PORIN MIES-LAULUN ALKU

Porin Mies-Laulu esittää Porin Teatterin päänäyttämöllä 1.5.2022 klo 11 ja 14 historiallisen konsertin A L K U

Konsertissa esitetään sama ohjelma, saman kuoron laulamana, samassa paikassa ja samana päivänä kuin yli sata vuotta sitten… Noin tunnin kestävässä konsertissa on mukana nykyäänkin paljon esitettyä musiikkia kuuluisimmilta säveltäjiltämme, mutta myös paljon sellaista musiikkia, jota ei ole vuosikymmeniin ollut kenenkään mahdollista kuulla missään.

Tule mukaan kuulemaan ja kokemaan niitä tunteikkaita säveliä, jotka Porissa soivat yhä ajankohtaisen ja näinä päivinä entistäkin tärkeämmän asian, itsenäisyytemme alkuaikoina, vapunpäivänä vuonna 1919. Ohjelmassa mm. Selim Palmgren: Hiihtäjän virsi, Sjöfararen vid Milan, Franz Abt: Aftonklockan, Jean Sibelius: Metsämiehen laulu, Allan Palmgren: Satakunnan Marssi, JN Vainio: Suomen Vartio… Konsertin juontaa näyttelijä Teemu Niemelä.

Vapunpäivänä on teatteriravintolassa mahdollisuus nauttia myös Porin Teatterin järjestämästä vappulounaasta klo 12-14. Asiakaspaikkoja on 60. Ota ystäväsi mukaan ja nauti hyvästä musiikista ja ruuasta viihtyisässä seurassa historiallisessa paikassa!

Vappulounaan hinta 40 € / hlö sisältäen: Vihersalaattia, neitsytöljyä ja balsamicoa. Couscoussalaattia, jossa aurinkokuivattua tomaattia ja mozzarellaa. Peruna-kaprissalaattia. Broiler-pastasalaattia. Graavattuja kirjolohiruusukkeita. Marinoituja katkarapuja. Kivikylän paahtopaistia, rucolaa ja parmesaania. Punajuuripyöryköitä. Artesaanileipää ja voita. Kahvi ja bebe. Ravintolassa on A-oikeudet.

Konserttilippuja ja vappulounasta myy Porin Teatterin lippukassa. Avoinna ma-pe 10-18, la 11-18. Puhelin: 02 6344 840 tai sähköpostilla teatterin.lipunmyynti@pori.fi

Konserttiliput myynnissä myös LIPPU.FI sivuilla >>

Sama ohjelma, saman kuoron laulamana, samassa paikassa ja samana päivänä kuin yli sata vuotta sitten!
Esityspaikka: Päänäyttämö
Liput: 25€ peruslippu | 15€ eläkeläinen
15€ opiskelijat & työttömät

Rooleissa

Liput: 25€ peruslippu | 15€ eläkeläinen
15€ opiskelijat & työttömät
Esityspaikka: Päänäyttämö Hallituskatu 14
28100 Pori
Katso kartta ja ajo-ohjeet
Induktiosilmukka saatavilla -logo Päänäyttämön kaikilla riveillä on käytössä kuulolaitetta käyttäville tarkoitettu silmukkavahvistin. Induktiosilmukan kuuluvuus voi hieman vaihdella käyttäjän laitteen ja sijainnin mukaan.