Näytelmän kuva ESITYSAJAT JA LIPUT

Pate Mustajärvi – teatterin kummitus vol. 2

Teatterin kummitus vol. 2 -konserttikiertue!

Pate Mustajärvi tuo Teatterin kummitus vol 2-kiertueensa teattereihin kautta maan helmikuussa 2020.

Yleisölle kiertueen parituntiset konsertit tarjoavat läpileikkauksen Mustajärven soolouran helmiin musiikillisilla yllätyksillä sekä Mustajärven värikkäillä tarinoilla höystettynä. Kitarasäestyksestä vastaa Ari “Kankku” Kankaanpää.

Kiertueen settilistalta löytyvät ainakin takuuvarmat kansan suosikit ”Ukkometso”, “Mä elän vieläkin”, “Jukeboksin luona” sekä viime kevään kiertueen ehdottomaksi tunteiden nostattajaksi kivunnut “Veljeni Anton”.

Luvassa on myös maistiaisia Mustajärven uudelta, tarinapohjaiselta pitkäsoitolta, jonka sanoitukset ovat yhtä lukuunottamatta Mustajärven omaa käsialaa. Sävellyksistä vastaa Kankaanpää. “Tämä on ehdottomasti urani henkilökohtaisin ja syvällisin levy. Sitä ei käy kiistäminen”, kuvailee Mustajärvi.

Mustajärven ja Kankaanpään yhteistyön juuret löytyvät 80-luvulta, jolloin kaksikko alkoi tehdä duo-keikkoja yhdessä. “Välillä hakattiin päätä seinään, kun yleisö huuteli sinnikkäästi soitettavaksi Kaasua tai Kuumaa kesää. Periaatteenani on kuitenkin aina ollut pitää Popeda ja sooloura erillään. Nykyisin tämä linjaveto onneksi jo ymmärretään”, Mustajärvi naurahtaa.

Teatterin lava on Mustajärvelle tuttu elementti jo parin-kolmen vuosikymmenen takaa nuorisomusikaali Virgon ja Niskavuoren Aarnet-revyiden ajoilta. ”Teattereissa on aivan oma tunnelmansa, intiimi ja kohtalokas. Lisäksi keikat alkavat ns. ihmisten aikaan, ehditään vielä kaikki kotiin katsomaan kymppiuutiset! ”, Mustajärvi heittää.

 

Lisätiedot: www.pate.fi

"Teatterin kummitus vol. 2 -konserttikiertue Poriin helmikuussa!"
Laulu: Pate Mustajärvi Kitara: Ari Kankaanpää
Ensi-ilta: 22.2.2020 Esityspaikka: Päänäyttämö kesto: n. 2h (sis. väliajan)
Liput: 32€ peruslippu

Esityksen kaikenlainen taltiointi on kielletty.

Rooleissa

Ensi-ilta: 22.2.2020 kesto: n. 2h (sis. väliajan)
Liput: 32€ peruslippu
Esityspaikka: Päänäyttämö Hallituskatu 14
28100 Pori
Katso kartta ja ajo-ohjeet
Pyörätuolipaikat ja S-etualennus vain suoraan Porin Teatterilta puh. 02 6344 840 Induktiosilmukka saatavilla -logo Päänäyttämön kaikilla riveillä on käytössä kuulolaitetta käyttäville tarkoitettu silmukkavahvistin. Induktiosilmukan kuuluvuus voi hieman vaihdella käyttäjän laitteen ja sijainnin mukaan.
Laulu: Pate Mustajärvi Kitara: Ari Kankaanpää

Liput suoraan teatterilta

SOITA: 02 6344 840
teatterin.lipunmyynti@pori.fi