Näytelmän kuva ESITYSAJAT JA LIPUT

Miten Helvetissä Päädyin Tähän?

Mari Rantasilan ja Suvi Isotalon konsertti

Mari Rantasila ja Suvi Isotalo, kaksi upeaa laulajaa ja lauluntekijää pukevat ”Miten helvetissä päädyin tähän?” -konsertissaan sanoiksi ja säveliksi naisen elämän laajan kirjon. Ihmisyyden koko kuva maalataan kuulijan eteen kokonaan uusissa, Marin ja Suvin yhdessä säveltämissä ja sanoittamissa kappaleissa kuten: ”Känniseksiä”, ”Surun ruuhkavuodet”, ”Älä kato mua nyt” tai ”Miten helvetissä päädyin tähän?”.

Väliajan jälkeen kuultava toinen setti sisältää hittejä, joista Mari Rantasila muistetaan, kuten Vain rakkaus, Näkemiin rakkaani ja Tulit rakkaudesta.

Konsertin kesto 2 x 40 min. Konsertissa on väliaika.

MARI RANTASILA
on palkittu muusikko, näyttelijä ja elokuvaohjaaja. Hän on näytellyt muun muassa televisiosarjoissa Raid ja Kotikatu. Vuonna 2015 Rantasila näytteli Petri Kotwican elokuvassa Henkesi edestä, josta hänelle myönnettiin parhaan naissivuosan Jussi. Rantasila on ohjannut lyhytelokuvia ja kolme Risto Räppääjä -elokuvaa: Risto Räppääjä ja sen jatko-osat Risto Räppääjä ja polkupyörävaras sekä Risto Räppääjä ja viileä Venla sekä uusimpana Puluboin ja Ponin leffa.

Laulajana Rantasila tuli tunnetuksi vuonna 1989 Se-yhtyeen Yarin säveltämällä ja sanoittamalla ”Auringossa”-kappaleella. Vuonna 2000 hän lauloi Raid-televisiosarjan tunnuskappaleen ”Vain rakkaus”. Rantasila palkittiin vuoden naissolistin Emma- palkinnolla vuonna 2000. Rantasila on toiminut myös lauluntekijänä Kaipuun kääntöpiiri -levyn tekemisestä lähtien. Vain rakkaus -levyn kappaleista viisi on Rantasilan sanoittamia.

SUVI ISOTALO
on lauluntekijä -muusikko, jolta on julkaistu kolme albumia: ”Jollet rakasta”, ”P.S. Maj’lle” ja ”Näin minusta tuli ihminen”. Oman tuotantonsa lisäksi Isotalo on säveltänyt musiikkia useisiin näyttämöteoksiin. Suvi on ollut myös mukana tekemässä kappaleita muille artisteille.

Rantasila ja Isotalo pukevat konsertissaan sanoiksi ja säveliksi naisen elämän laajan kirjon.
Ensi-ilta: 15.10.2019 Esityspaikka: Päänäyttämö Kesto: 2 x 40min (väliaika välissä)
Liput: 32€ peruslippu

Rooleissa

Ensi-ilta: 15.10.2019 Kesto: 2 x 40min (väliaika välissä)
Liput: 32€ peruslippu
Esityspaikka: Päänäyttämö Hallituskatu 14
28100 Pori
Katso kartta ja ajo-ohjeet
Pyörätuolipaikat ja S-etualennus vain suoraan Porin Teatterilta puh. 02 6344 840 Induktiosilmukka saatavilla -logo Päänäyttämön kaikilla riveillä on käytössä kuulolaitetta käyttäville tarkoitettu silmukkavahvistin. Induktiosilmukan kuuluvuus voi hieman vaihdella käyttäjän laitteen ja sijainnin mukaan.

Liput suoraan teatterilta

SOITA: 02 6344 840
teatterin.lipunmyynti@pori.fi