Näytelmän kuva ESITYSAJAT JA LIPUT

(MELKEIN) KAIKKI MINUSTA

”Kyllä tässä saa mies niin monena olla”

Komedian virtuoosina tunnettu Lari Halme hyppää näyttelijäntyön syvään päähän uudessa monologissaan.

Kahden vuosikymmenen ajan roolista toiseen kaahannut näyttelijä etsii itseään ja pohtii olemassaolon universaaleja kysymyksiä. Hukassa ovat myös vaimo, intohimo, mielenrauha ja villi nuoruus. Tervetuloa mukaan yölliselle seikkailulle, joka kuljettaa katsojat koomisiin tilanteisiin ja yllättäviin mielenmaisemiin näyttelijän pään ulko- ja sisäpuolelle.

Esityksessä on lainattu Lewis Carrollin Liisan seikkailut peilimaassa -teoksen Alice Martinin suomennoksesta nimeä Nakkelis Kokkelis sekä repliikkiä Arthur Millerin Kauppamatkustajan kuolema -näytelmästä.

(melkein) Kaikki minusta on näyttelijä Lari Halmeelle kirjoitettu monologinäytelmä, joka kertoo parisuhteesta ja näyttelijän ammatista. Näytelmässä käsitellään kepeästi vakavia aiheita, kuten ammatillisia haaveita ja pettymyksiä, elämän mitan rajallisuutta ja kohtaamisen vaikeutta parisuhteessa.

Monologiesityksen on käsikirjoittanut ja ohjannut Marika Vapaavuori.

Näytelmän kerroksellinen aikakäsitys kiertyy yhteen vuorokauteen, jonka aikana Halme vie katsojat niin teatteriin kuin baarikierroksellekin ja lopulta mielensä ja muistinsa syövereihin. Näytelmä piirtää armottoman tarkan kuvan luovasta alasta kliseineen.

Äänirooleissa:
Vaimo Miia Selin
Isä Tommi Raitolehto
Äiti Karoliina Blackburn
Omatunto Tuukka Huttunen
Sielu Ville Majamaa
Pikkuveli Olavi Leinonen


(melkein) Kaikki minusta vierailee Porin Teatterin päänäyttämöllä:

To 7.3.2024 klo 19.00

 

"Kyllä tässä saa mies niin monena olla”
Käsikirjoitus ja ohjaus: Marika Vapaavuori Näyttämöllä: Lari Halme Äänisuunnittelu ja sävellykset: Kasper Lindell Valosuunnittelu: Pasi Ristolainen
Ensi-ilta: 7.3.2024 Esityspaikka: Päänäyttämö Esityksen kesto: 1 h 40 min, sis. väliajan 
Liput: 35€ peruslippu

Rooleissa

TO 7.3.2024
EU Date: 1709769600
Weekday Index: 3
Formatted Date: 7.3.2024

klo 19:00
osta liput
Ensi-ilta: 7.3.2024 Esityksen kesto: 1 h 40 min, sis. väliajan 
Liput: 35€ peruslippu
Esityspaikka: Päänäyttämö Hallituskatu 14
28100 Pori
Katso kartta ja ajo-ohjeet
Pyörätuolipaikat ja S-etualennus vain suoraan Porin Teatterilta puh. 02 6344 840 Induktiosilmukka saatavilla -logo Päänäyttämön kaikilla riveillä on käytössä kuulolaitetta käyttäville tarkoitettu silmukkavahvistin. Induktiosilmukan kuuluvuus voi hieman vaihdella käyttäjän laitteen ja sijainnin mukaan.
Käsikirjoitus ja ohjaus: Marika Vapaavuori Näyttämöllä: Lari Halme Äänisuunnittelu ja sävellykset: Kasper Lindell Valosuunnittelu: Pasi Ristolainen

Liput suoraan teatterilta

SOITA: 02 6344 840
teatterin.lipunmyynti@pori.fi