Näytelmän kuva ESITYSAJAT JA LIPUT

Luolamies

Luolamies on tikahduttavan hauska, miesten ja naisten eroja ruotiva yhden miehen show! Tässä Rob Bakerin kirjoittamassa, lämmöllä ja suurella sydämellä toteutetussa ilottelussa perehdytään naisen ja miehen luontaiseen roolijakoon – aina luola-ajoilta lähtien.

Luolamies -näytelmää on esitetty loppuunmyydyille katsomoille ympäri maailmaa monilla eri kielillä ja se on ansainnut jopa oman kadun ja merkkipäivän Yhdysvalloissa.

Nyt jos koskaan kannattaa jalkautua teatteriin – tarjolla on parasta parisuhdeterapiaa, mitä rahalla saa!

Luolamies jatkaa KulttuuriKulman ohjelmistossa 12.11.2016 saakka!

Huippuhauskasti irrotteleva komedia miesten ja naisten eroista.
Käsikirjoitus: Rob Becker Suomennos: Ville Virtanen Ohjaus: Erik Kiviniemi Sovitus: Patrik Drake
Ensi-ilta: 7.9.2013 Esityspaikka: Pieni näyttämö Esitysoikeudet: Olav Storgård/ Noab Produktion Ikäsuositus: Yli 15-vuotiaat Kesto: 1 h 40 min (sis.väliajan) Käsiohjelman hinta: ilmainen R-kioskin tapahtumanumero: 104457
Liput: 25€ peruslippu | 22€ eläkeläinen
20€ opiskelijat & työttömät

Rooleissa

näyttelijän kuva
Ilkka Aro (vier.) Luolamies

Katsojakommentteja

”Sujuvasti etenevä ja parhaimmillaan nokkela monologi tarjoaa naurunpyrskähdyksiä vivahteikkailla yksityiskohdillaan. Lavaa hallitseva Ilkka Aro on omaksunut monologin niin hyvin, että kerronta on tarkasta käsikirjoituksesta huolimatta jutustelunomaista.”
Satakunnan Kansa

”Ensimmäinen osio oli suorastaan hersyvä. Katsojille valkeni niin sanoin kuin elein ja ilmein miten naisen ja miehen käytös ja toiminta ovat peruja kivikaudelta.”
Satakunnan Viikko

”Aro irrottelee hallitun hervottomasti ja taitaa läsnäolon jalon taidon ja komiikan nyanssit. Spontaanius ja jutustelunomainen esitystapa ovat hienosti balansissa. Kontakti yleisöön on mutkaton. Edes katsojilta tipahtelevat kommentit eivät saa Aroa hämmentymään, vaan hän tarttuu niihin kuin stand-up koomikko konsanaan, siitäkin huolimatta, että esitys perustuu tiukasti käsikirjoitukseen.”
Uusi Aika

”Luolamies mikä ihana valopilkku keskellä pimeintä ja märintä marraskuuta.. Kiitos huikea esitys!…. 4 naista kiittää.”
Sähköpostipalaute

”Puolitoistatuntinen tarjoaa monet vapauttavat naurut, kuten perustelu miehen puhumattomuudelle. Ilkka Aro tulkitsee monologin hötkyilemättä aikalailla arkisen suomalaisen perusjampan habituksella ja karismalla.”
Länsi-Suomi

”Tekstin on mainiosti ei vain suomentanut vaan suomalaistanut Ville Virtanen ja ilmeikäs Ilkka Aro muovailee luolamiehestä lihaa ja verta. Tikahduttavan hauskasti irrotteleva Luolamies on kelpo potenssilääke miesten itsetunnolle ja kirpakka napautus naisten ymmärtämättömälle asenteelle.”
Ulvilan Seutu

”Lämpimät kiitokset meidän kaikkien puolesta hauskasta teatterielämyksestä. Oli todella rentouttavaa nauraa sielunsa kyllyydestä työviikon päätteeksi. Terveisiä Luolamiehelle – hän on aivan loistava koomikko!”
Sähköpostipalaute

Ensi-ilta: 7.9.2013 Esitysoikeudet: Olav Storgård/ Noab Produktion Ikäsuositus: Yli 15-vuotiaat Kesto: 1 h 40 min (sis.väliajan) Käsiohjelman hinta: ilmainen R-kioskin tapahtumanumero: 104457
Liput: 25€ peruslippu | 22€ eläkeläinen
20€ opiskelijat & työttömät
Esityspaikka: Pieni näyttämö Hallituskatu 14
28100 Pori
Katso kartta ja ajo-ohjeet
Pyörätuolipaikat ja S-etualennus vain suoraan Porin Teatterilta puh. 02 6344 840 Induktiosilmukka saatavilla -logo Pienen näyttämön kaikilla riveillä on käytössä kuulolaitetta käyttäville tarkoitettu silmukkavahvistin
Käsikirjoitus: Rob Becker Suomennos: Ville Virtanen Ohjaus: Erik Kiviniemi Sovitus: Patrik Drake

Rooleissa

näyttelijän kuva
Ilkka Aro (vier.) Luolamies

Liput suoraan teatterilta

SOITA: 02 6344 840
teatterin.lipunmyynti@pori.fi