Näytelmän kuva ESITYSAJAT JA LIPUT

Lisää saikkua, kiitos!

Suositun esityksen jatko-osa!

Saikkua, kiitos -esitys on kiertänyt ympäri Suomea, esitetty yli 350 kertaa ja sen on nähnyt yli 100 000 katsojaa. Kiitos kaikille katsojille, meillä kaikilla on ollut todella hauskaa!

Huomasimme, että vielä ei ole aihettamme ammennettu tyhjiin. Vielä on paljon kerrottavaa suomalaisesta terveydenhuollosta, lääkäreistä, hoitajista, potilaista, sairauksista ja ennakkoluuloista Ja mitähän hauskaa SOTE-uudistus tuo tullessaan, kun jo pelkkä valmistelu on ollut silkkaa farssia?!

Siksi syksyllä 2017 sai ensi-iltansa Saikkua, kiitos -esityksen jatko-osa Lisää saikkua, kiitos. Meno vain parani ja vauhti kiihtyi, kun pääsimme tutkimaan uusia aiheita! Toki mukana on myös vanha tuttu Duo Aspirin Ismo Leikolan laulujen ainutlaatuisena tulkitsijana. Ja mitähän tehtäviä lääkärit tällä kertaa saavat Vuoden lääkäri-kisassa? Paljon on siis uutta ja tutkimatonta materiaalia. Miten muuten voisi ollakaan, onhan aihe ehtymätön.

Siis tervetuloa Lisää Saikkua Kiitos esitykseen, aihe on vakava, siksi sille on syytäkin nauraa makeasti! On sille naurettukin ja nauru senkun jatkuu!

"Tervetuloa Lisää Saikkua, kiitos -esitykseen, aihe on vakava, siksi sille on syytäkin nauraa makeasti! On sille naurettukin ja nauru senkun jatkuu!"
Lavalla: Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen Käsikirjoitus: Työryhmä Laulut: Ismo Leikola Ohjaus: Otto Kanerva ja työryhmä Tuotanto: Iltama Oy/ iltama.fi
Ensi-ilta: 12.2.2018 Esityspaikka: Päänäyttämö Kesto: n. 2h (sis. väliajan)

Rooleissa

Ensi-ilta: 12.2.2018 Kesto: n. 2h (sis. väliajan) Esityspaikka: Päänäyttämö Hallituskatu 14
28100 Pori
Katso kartta ja ajo-ohjeet
Pyörätuolipaikat ja S-etualennus vain suoraan Porin Teatterilta puh. 02 6344 840 Induktiosilmukka saatavilla -logo Päänäyttämön kaikilla riveillä on käytössä kuulolaitetta käyttäville tarkoitettu silmukkavahvistin. Induktiosilmukan kuuluvuus voi hieman vaihdella käyttäjän laitteen ja sijainnin mukaan.
Lavalla: Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen Käsikirjoitus: Työryhmä Laulut: Ismo Leikola Ohjaus: Otto Kanerva ja työryhmä Tuotanto: Iltama Oy/ iltama.fi

Liput suoraan teatterilta

SOITA: 02 6344 840
teatterin.lipunmyynti@pori.fi