Näytelmän kuva ESITYSAJAT JA LIPUT

Kaaos

Kaaos on kolmen näyttelijän huikea roolikavalkadi. Kiltti Sofia on opettajana lakkautusuhan alla olevassa koulussa. Aktivistiterapeutti Julia rakastuu usein ja lopullisesti. Työnarkomaani Emmi on toimittaja, joka huomaamattaan uhraa perheensä työlleen.

On olemassa kaksi maailmaa…harmonian maailma ja kaaoksen maailma. Harmonian maailmaan on kätketty kaikki se rakkaus, järjestys ja hyvä olo; mutta sen rinnalla on aina toinen; kaaoksen maailma. Siellä ovat kaikki ne heikkoudet, pelot, lapsuuden kärsityt vääryydet sekä käsittelemättömät asiat. Ja juuri silloin kun sitä kaikkein vähiten haluaisi, nämä kaksi maailmaa alkavat liukua toisiaan kohti. Syntyy kaaos.

Mika Myllyahon kirpeä musta komedia kertoo kolmen naisen ystävyydestä, todellisuudesta ja yrityksestä selvitä yhteiskuntamme ajoittain epäoikeudenmukaisista ja mahdottomistakin vaatimuksista. Ryhmäteatterissa vuonna 2008 kantaesityksensä saanut Kaaos on ollut menestys ympäri Suomea. Nyt se nähdään Porissa kolmen vahvan naisen tulkitsemana.

Kolme tarinaa. Kolme naista, joiden elämää hallitsee maailmankaikkeuden perustila; KAAOS.
Käsikirjoitus: Mika Myllyaho Ohjaus: Vesa Haltsonen Lavastus: Teemu Loikas Puvustus: Taru Liipola
Ensi-ilta: 27.10.2016 Esityspaikka: Pieni näyttämö Esitysoikeudet: Nordic Drama Corner - Näytelmäkulma Kesto: 2h (sis. väliajan) Käsiohjelman hinta: 3€ R-kioskin tapahtumanumero: 112485
Liput: 25€ peruslippu | 22€ eläkeläinen
20€ opiskelijat & työttömät

Rooleissa

näyttelijän kuva
Mirva Tolppanen Emmi
näyttelijän kuva
Heidi Rantakeisu Sofia
näyttelijän kuva
Katariina Lohiniva (vier.) Julia

Katsojakommentteja

”Kaaos käsittelee pohjateemaansa riittävällä psykologisella tarkkuudella. Kolmen päähenkilön tarinat pohjustetaan huolella, ja murtumispisteet vaikuttavat uskottavilta. Ulkoiselta olemukseltaan Kaaos on yksinkertainen mutta oivaltava.”
Satakunnan Kansa

”Porin Teatterin naistrio Mirva Tolppanen, Heidi Rantakeisu ja Katariina Lohiniva näyttävät Kaaos -näytelmässä taitonsa ja muuntautumiskykynsä niin erinomaisesti, ettei yleisön kehuille ollut tulla loppua viime torstaina. Mika Myllyahon käsikirjoitus on luonteva, herkullisen oivaltava ja suorastaan nerokas. Myös Taru Liipolan puvustus on oivallinen taidonnäyte.”
Satakunnan Viikko

”Parhaimmillaan naisnäyttelijät ovat omien roolihahmojensa tulkinnassa, kolmikosta muodostuu kuva erilaisista, epätäydellisistä mutta samaistuttavista henkilöistä. Teemu Loikkaan räikeä palapelilavastus heijastaa näytelmän naisten mielialoja ja alleviivaa ajoittain absudia tunnelmaa.”
Länsi-Suomi

”Psykologisesti näppärän tarkkanäköinen Kaaos on myös tavattoman hauska. Pienillä eleillä ja ilmeillä trio tekee tarkkaa työtä. Näyttelijöiden läsnäolo on vahvaa ja yhteistyö on saumatonta.”
Uusi Aika

Ensi-ilta: 27.10.2016 Esitysoikeudet: Nordic Drama Corner - Näytelmäkulma Kesto: 2h (sis. väliajan) Käsiohjelman hinta: 3€ R-kioskin tapahtumanumero: 112485
Liput: 25€ peruslippu | 22€ eläkeläinen
20€ opiskelijat & työttömät
Esityspaikka: Pieni näyttämö Hallituskatu 14
28100 Pori
Katso kartta ja ajo-ohjeet
Pyörätuolipaikat ja S-etualennus vain suoraan Porin Teatterilta puh. 02 6344 840 Induktiosilmukka saatavilla -logo Pienen näyttämön kaikilla riveillä on käytössä kuulolaitetta käyttäville tarkoitettu silmukkavahvistin
Käsikirjoitus: Mika Myllyaho Ohjaus: Vesa Haltsonen Lavastus: Teemu Loikas Puvustus: Taru Liipola

Rooleissa

näyttelijän kuva
Mirva Tolppanen Emmi
näyttelijän kuva
Heidi Rantakeisu Sofia
näyttelijän kuva
Katariina Lohiniva (vier.) Julia

Liput suoraan teatterilta

SOITA: 02 6344 840
teatterin.lipunmyynti@pori.fi