Näytelmän kuva ESITYSAJAT JA LIPUT

Ikimuistoinen iltapäivä

Eino Grönin seurassa su 11.10. klo 16.00
Lea Lavenin seurassa su 29.11. klo 16.00

Kaksi ikonista suomalaislaulajaa esiintyvät vuorotellen Porin Teatterin päänäyttämöllä muusikko Petri Haapasalon kanssa. Lea Laven ja Eino Grön tuovat iltapäiviin oman valovoimaisen karismansa lisäksi tarinoita matkan varrelta Petri Haapasalon haastattelemana. Kuulemme taiteilijoiden suurimpien hittien lisäksi heille itselleen rakasta musiikkia.

Ikimuistoista iltapäivää!

Eino Grön, ”Emppu”, ”Eikka” on tangokuningas vailla kruunua. Hän kävi jo 80-luvulla tekemässä tangolevyn Buenos Airesissa ollen ensimmäisiä suomalaisia tangolähettiläitä maailmalla. Tangojen ja laulelmien lisäksi Grönin hieno ääni taipuu myös amerikkalaisen lauluperinteen klassikoihin.

Lea Laven on Lady, jonka ura alkoi aikoinaan Pentti-Oskari Kankaan yhtyeen solistina. Hänen pitkä soolouransa on sisältänyt vuosikymmenten aikana useita hittejä. Niiden lisäksi ikimuistoisena iltana Lean seurassa saamme kuulla myös maailman luokan klassikoita intiimeinä tulkintoina.

"Kuulemme taiteilijoiden suurimpien hittien lisäksi heille itselleen rakasta musiikkia. Ikimuistoista iltapäivää!"
Ensi-ilta: 11.10.2020 Esityspaikka: Päänäyttämö
Liput: 35€ peruslippu

Rooleissa

Ensi-ilta: 11.10.2020
Liput: 35€ peruslippu
Esityspaikka: Päänäyttämö Hallituskatu 14
28100 Pori
Katso kartta ja ajo-ohjeet
Pyörätuolipaikat ja S-etualennus vain suoraan Porin Teatterilta puh. 02 6344 840 Induktiosilmukka saatavilla -logo Päänäyttämön kaikilla riveillä on käytössä kuulolaitetta käyttäville tarkoitettu silmukkavahvistin. Induktiosilmukan kuuluvuus voi hieman vaihdella käyttäjän laitteen ja sijainnin mukaan.

Liput suoraan teatterilta

SOITA: 02 6344 840
teatterin.lipunmyynti@pori.fi