Näytelmän kuva ESITYSAJAT JA LIPUT

Hockey Night

Hockey Night yhdistää urheilun ja teatterin ennennäkemättömällä tavalla! Vauhdikas komedia käsittelee suomalaisille ja eritoten porilaisille patasydämille kiihkeän rakasta lajia – ja tekee sen perusteellisesti. Hockey Night käy läpi sekä peliä että ilmiöitä ja ihmisiä sen ympärillä. Käsittelyyn pääsevät niin paitsio, ruotsalaiset kiekkoilijat, kiekkoäidit kuin legendaarinen Antero Mertarantakin.

Hockey Night on muodoltaan kuin jääkiekko-ottelu – se muodostuu kolmesta erästä ja lukuisista pelikatkoista. Komedian ytimessä on läpi jääkiekkomaailman vauhdikkaasti useissa eri rooleissa luisteleva näyttelijäkolmikko, Janne TurkkiTeemu Niemelä ja Pihla Penttinen (vierailija), joiden toimintaa Radio Porista tuttu juontaja Julle Kallio selostaa.

Komediasta nauttiminen ei vaadi erityistä lätkätuntemusta – ja kiekkofaneille esitys on ehdoton must! Ei siis muuta kuin pelipaita päälle ja teatteriin!

"Next to perfect - take my word!!"
Juhani "Tami" Tamminen
Teksti: Satu Rasila, Miska Kaukonen Ohjaus: Miska Kaukonen Lavastus: Teemu Loikas Puvustus: Tiina Valkama
Ensi-ilta: 26.10.2017 Esityspaikka: Päänäyttämö Kesto: 2h (sis. väliajan)
Liput: 27€ peruslippu | 24€ eläkeläinen
22€ opiskelijat & työttömät

Rooleissa

näyttelijän kuva
näyttelijän kuva
näyttelijän kuva
Janne Turkki
näyttelijän kuva
Teemu Niemelä

Katsojakommentteja

”Next to perfect”- take my word!! Loistavaa työtä teatterin ihmisiltä ja ennen kaikkea dramaturgi ja käsikirjoittaja Satu Rasilalta; ”simply great” sanon minä!! (—) Miska Kaukosen upea ohjaus, joten nautimme esityksestä täysin rinnoin ja yhdessä Vellun (Ketola) kanssa hämmästelimme sitä detaljien määrää, jota teatteri-ihmiset olivat löytäneet hienosta lajistamme sen kaikilla ulottuvuuksilla!!”
Juhani ”Tami” Tamminen / facebook, 27.10.2017

”Porin Teatterin Hockey Night onnistuu ennen kaikkea viihdyttämään lataamalla jääkiekkokliseistä täyslaidallisen sketsiviihdettä. Lajin koomiset piirteet on hyödynnetty täysmittaisesti ja saatu aikaiseksi pääosin purevan nasevaa parodiaa. Eikä tarvitse olla jääkiekkofani viihtyäkseen. (—) Esitys parodioi hienosti myös nykyisin niin suosittuja televisiosta tuttuja ohjelmaformaatteja. Etenkin Pihla Penttisen Arman Alizad imitointi äänenpainoineen ja eleineen on herkullinen. (—) Kymmenet hahmot luontuvat neljältä näyttelijältä jouhevasti ja helposti tunnistettavasti. Penttisen ohella Teemu Niemelän ja Janne Turkin imitaatiotaidot ja muuntautumiskyvyt ovat hämmästyttäviä. Pekkaa pahemmaksi ei jää radiojuontajan hommista teatterin lavalle loikannut Julle Kalliokaan, joka onnistuneesti esittää myös itseään.”
Tarja Tiilimäki / Uusi Aika 2.11.2017

”Etukäteen ajattelin, että lätkäkomedia ei kuulosta kovin hauskalta. Väärässä olin! Porin Teatterin uutuusnäytelmä Hockey Night on piristävän erilainen ja oikeasti tosi hauska. En muista pitkään aikaan nauraneeni niin paljon. (—) Näytelmän hauskuus perustuu hyvään rytmitykseen, näppäriin käänteisiin, sanaleikkeihin ja yllätyksiin. (—) Radiojuontajana tutuksi tullut Kallio onnistuu näyttämödebyytissään hienosti. (—) Kohtaukset on tehty nopeiksi ja hauskoiksi, joten esitys on kokonaisuudessaan pikkujouluteatteria parhaimmillaan.”
Sanna Jääskeläinen / Satakunnan Viikko 1.11.2017

”Se oli uskomattoman hyvä!!! Me keski-ikäiset naiset nauroimme kippurassa, melkein pissat housussa!! Tänään vielä kahvipöydässä olemme nauraneet…taas tuli ikää lisää!! Todellinen piriste marraskuun pimeyteen!!
Sähköpostipalaute 30.11.2017

”Parhaiten Hockey Night onnistuu, kun siirrytään paikallistasolle. Mediapersoona Arman – Pihla Penttinen illan parhaassa roolissaan – on selviytynyt Indonesian viidakosta ja vaarallisten kamppailulajien huipuista, mutta nyt on edessä äärimmäinen haaste: Ässien seisomakatsomo. Initiaatioriitissä on huumorin lisäksi tunnetta ja aitoa kurotusta kohti Patasydämen ydintä.”
Mikko Elo / Satakunnan Kansa 28.10.2017

”Kimaran parhaimmistoon kuuluu kohtaus, jossa ääriolosuhteista selvinnyt mediapersoona Arman Alizad (mainio Pihla Penttinen) soluttautuu Isomäen kiekkoareenan seisomakatsomoon, sekä Silminnäkijä-raportti jääkiekkoilija-Markon vaikeasta irtautumisesta lajin parista. (—) Esityksen henkilögalleriasta löytyy monia lajin legendoja, kuten Juhani ”Tami” Tamminen, Timo Jutila ja Kalervo Kummola, joita Teemu Niemelä ja Janne Turkki imitoivat varsin muikeasti. (—) Peleistä tuttua KissCamia hyödynnetään hauskasti. Hyvä oivallus on esimerkiksi katsomobongaus tuolillaan muka nuokkuvasta Veli-Pekka Ketolasta.”
Maarit Anttila / Länsi-Suomi 31.10.2017

”On hienoa yllättyä positiivisesti. En muista, koska olisin nauranut niin paljon kuin kyseisen esityksen aikana. Minun mielestäni esitys oli hulvattoman hauska.”
Anne Liinamaa / Satakunnan Kansa 14.11.2017

Ensi-ilta: 26.10.2017 Kesto: 2h (sis. väliajan)
Liput: 27€ peruslippu | 24€ eläkeläinen
22€ opiskelijat & työttömät
Esityspaikka: Päänäyttämö Hallituskatu 14
28100 Pori
Katso kartta ja ajo-ohjeet
Pyörätuolipaikat ja S-etualennus vain suoraan Porin Teatterilta puh. 02 6344 840 Induktiosilmukka saatavilla -logo Päänäyttämön kaikilla riveillä on käytössä kuulolaitetta käyttäville tarkoitettu silmukkavahvistin. Induktiosilmukan kuuluvuus voi hieman vaihdella käyttäjän laitteen ja sijainnin mukaan.
Teksti: Satu Rasila, Miska Kaukonen Ohjaus: Miska Kaukonen Lavastus: Teemu Loikas Puvustus: Tiina Valkama

Rooleissa

näyttelijän kuva
näyttelijän kuva
näyttelijän kuva
Janne Turkki
näyttelijän kuva
Teemu Niemelä

Liput suoraan teatterilta

SOITA: 02 6344 840
teatterin.lipunmyynti@pori.fi