Näytelmän kuva ESITYSAJAT JA LIPUT

Dino ja tikkaritehdas

Hauska ja vauhdikas seikkailu perheen pienimmille

Tikkerströmin Tikkaritehtaalle tulee tärkeä tilaus: Ruotsin kuningas toivoo tyttärentyttärensä syntymäpäiväksi juhlatikkarin, jollaista ei toista ole. Kun tehtailija on kehittänyt uuden ja ainutlaatuisen tikkarin, tapahtuu kummia: tikkarista on joku haukannut palan. Onko syyllinen mahdollisesti tikkaritehdasta riivannut sokeritoukka?

Pulma ratkeaa, kun neuvokas pikkudino auttaa tehtailijaa ratkaisemaan mysteerin. Ruotsin prinsessa saa lopulta hienon tikkarin ja pikkudino palkinnon. Rohkeudesta ja ystävyydestä kertovassa tarinassa on kiehtovia ja värikkäitä hahmoja ja se sopii kolmivuotiaista ylöspäin.

"Riemuisa ja vauhdikas seikkailu karkkimaailmassa"
Satakunnan Kansa
Käsikirjoitus ja ohjaus: Patrik Drake Lavastus, puvustus ja nukkien suunnittelu: Juhana Hirvonen (vier.) Musiikki: Teemu Niemelä
Ensi-ilta: 16.10.2019 Esityspaikka: Pieni näyttämö Esitysoikeudet: Agency North Oy Ikäsuositus: 3 -vuotiaasta ylöspäin Kesto: 1h 10min (sis. väliajan) Käsiohjelman hinta: Ilmainen!
Liput: 15€ peruslippu

S-ETUKORTILLA MERKITYISTÄ NÄYTÖKSISTÄ 3 EURON ETU/LIPPU

Etu myös eläkeläisten, lasten, opiskelijoiden sekä työttömien lipuista. Etu on perhekohtainen. Etu koskee ainoastaan Porin Teatterin lippumyymälästä ostettuja lippuja. Lipun osto ei kerrytä Bonusta. Etu ei koske ryhmävarauksia, laskutusmyyntiä tai verkkokauppaa.

TULEVA S-ETUNÄYTÖS:

LA 28.3. KLO 16

Rooleissa

näyttelijän kuva
Oskari Penttilä Tikkaritehtaan johtaja

Katsojakommentteja

”Näytelmän mainiot, lukuisat satuhamot loihditaan nukketeatterin keinoin. Kuningaskin ilmestyy ja Duo Mausteveikot räppää hersyvästi Teemu Niemelän valmistamaa Uniki-laulua. Anna Rosaliina Kauno, Marju Kauppinen ja Tiina Pietiläinen liikuttavat näitä mielikuvituksellisia nukkeja huimissakin vauhtitilanteissa varsin näppärästi. Ison roolin tekee Oskari Penttilä, joka esittää eloisasti Tikkaritehtaan johtajaa. Hänellä on heti näytelmän alusta lähtien hyvä ote rooliinsa. Hän saa lapset ja heidän saattajansa helposti mukaan mainion tarinan pyörteisiin.”
Satakunnan Kansa 17.10.2019

Ensi-ilta: 16.10.2019 Esitysoikeudet: Agency North Oy Ikäsuositus: 3 -vuotiaasta ylöspäin Kesto: 1h 10min (sis. väliajan) Käsiohjelman hinta: Ilmainen!
Liput: 15€ peruslippu
Esityspaikka: Pieni näyttämö Hallituskatu 14
28100 Pori
Katso kartta ja ajo-ohjeet
Pyörätuolipaikat ja S-etualennus vain suoraan Porin Teatterilta puh. 02 6344 840 Induktiosilmukka saatavilla -logo Pienen näyttämön kaikilla riveillä on käytössä kuulolaitetta käyttäville tarkoitettu silmukkavahvistin
Käsikirjoitus ja ohjaus: Patrik Drake Lavastus, puvustus ja nukkien suunnittelu: Juhana Hirvonen (vier.) Musiikki: Teemu Niemelä

Rooleissa

näyttelijän kuva
Oskari Penttilä Tikkaritehtaan johtaja

Liput suoraan teatterilta

SOITA: 02 6344 840
teatterin.lipunmyynti@pori.fi