Näytelmän kuva ESITYSAJAT JA LIPUT

Arsenikkia Ja Vanhaa Pitsiä

Mustan huumorin murhajännäri!

Kaksi ikäneitoa ovat tunnettuja harjoittamastaan hyväntekeväisyydestä. Työhön tosin kuuluu myös vanhojen miesten myrkyttäminen. Tätien apuna murhissa on heidän veljenpoikansa, joka kuvittelee olevansa Teddy Roosevelt. Asiat mutkistuvat, kun toinen veljenpoika, joka on teatteria vihaava teatterikriitikko, saa selville murhakuvion. Tapahtumiin sekoittuu vielä kolmaskin veljenpoika, joka pakenee viranomaisia, ja jolle on juuri tehty epäonnistunut kasvoleikkaus.

"Arsenikkia ja vanhaa pitsiä toimii edelleen viihdeklassikkona."
Tarja Tiilimäki / Uusi Aika 17.10.2018
Ohjaus: Ola Tuominen (vier.) Lavastus: Teemu Loikas Puvustus: Taru Liipola
Ensi-ilta: 13.10.2018 Esityspaikka: Päänäyttämö Esitysoikeudet: Näytelmäkulma - Nordic Drama Corner Oy Kesto: 2h 10min (sis. väliajan) Käsiohjelman hinta: 3€
Liput: 28€ peruslippu | 25€ eläkeläinen
23€ opiskelijat & työttömät

S-ETUKORTILLA MERKITYISTÄ NÄYTÖKSISTÄ 3 EURON ETU/LIPPU

Etu myös eläkeläisten, lasten, opiskelijoiden sekä työttömien lipuista. Etu on perhekohtainen. Etu koskee ainoastaan Porin Teatterin lippumyymälästä ostettuja lippuja. Lipun osto ei kerrytä Bonusta. Etu ei koske ryhmävarauksia, laskutusmyyntiä tai verkkokauppaa.

S-ETUNÄYTÖS: LA 27.4. klo 19

 

Pyörätuolipaikkojen sekä mahdollisten avustajapaikkojen varaus ja osto suoraan Porin Teatterin lipunmyynnistä, p. 02 6344 840.

Rooleissa

Katsojakommentteja

”Anna-Maija Kokkinen ja Hannele Lanu säteilevät päärooleissa lempeyttä, jonka alta tuoksuu kalman katku. (—) Porilaisversion parissa viihtyy sujuvasti alusta loppuun saakka.”
Mikko Elo / Satakunnan Kansa 15.10.2018

”Ola Tuominen on ohjannut Porin teatterin murhafarssin riemukkaasti. Näyttelijöistä Kokkinen ja Lanu suorastaan loistavat. Erityiskiitoksen ansaitsevat puvustus ja lavastus. Vähän vinossa oleva talo vihjaa jo ensi silmäyksellä, ettei kaikki ole niinkuin pitäisi. Tätien leningit taas ovat niin suloisia, että moni katsoja huokaili haluavansa samanlaisen.”
Tiina Laaninen / Eeva -lehti tammikuu 2019

”Kokkinen ja Lanu sujahtavat näppärästi rooleihinsa. (—) Arsenikkia ja vanhaa pitsiä on näytelmä, jonka viihdearvo klassikkona on edelleen kiistaton.”
Tarja Tiilimäki / Uusi Aika 17.10.2018

Ensi-ilta: 13.10.2018 Esitysoikeudet: Näytelmäkulma - Nordic Drama Corner Oy Kesto: 2h 10min (sis. väliajan) Käsiohjelman hinta: 3€
Liput: 28€ peruslippu | 25€ eläkeläinen
23€ opiskelijat & työttömät
Esityspaikka: Päänäyttämö Hallituskatu 14
28100 Pori
Katso kartta ja ajo-ohjeet
Pyörätuolipaikat ja S-etualennus vain suoraan Porin Teatterilta puh. 02 6344 840 Induktiosilmukka saatavilla -logo Päänäyttämön kaikilla riveillä on käytössä kuulolaitetta käyttäville tarkoitettu silmukkavahvistin. Induktiosilmukan kuuluvuus voi hieman vaihdella käyttäjän laitteen ja sijainnin mukaan.
Ohjaus: Ola Tuominen (vier.) Lavastus: Teemu Loikas Puvustus: Taru Liipola

Liput suoraan teatterilta

SOITA: 02 6344 840
teatterin.lipunmyynti@pori.fi