Näytelmän kuva ESITYSAJAT JA LIPUT

SAMULI PUTRO – Keskellä kesää

Alkuvuodesta 2021 upean Keskellä Kesää albumin julkaissut Samuli Putro ei esittelyjä kaipaa. Menestyksekkään Zen Cafe -yhtyeen lopetettua Putron sooloura starttasi moderniksi klassikoksi nousseella Elämä on juhla -albumilla. Liuta menestysalbumeita on johdattanut raahelais-lähtöisen Putron yhdeksi suomalaisen lauluntekijäkaartin kärkinimistä.

Olet puolisoni nyt, Elämä on juhla sekä Ilmasta tehtyjä -hitit saavat jatkoa upeista Kesän tyynet hetket ja Sydän hakkaa ahneesti -singleistä, jotka löytyvät alkuvuodesta julkaistulta Keskellä Kesää albumilta. Keväällä 2022 Putro kiertää kotimaata uuden yhtyeen voimin!

Samulin sanoin: ”on innostavaa että vihdoin voi katsoa tulevaisuuteen, eikä se näytä hahmottomalta on ilahduttavaa että voi tehdä suunnitelmia jotka saattavat toteutua, on hienoa nähdä ihmisiä, soittaa niille musiikkia, jännittää ennen keikkoja ja yrittää antaa ihan kaikkensa, on mahtavaa toteuttaa tämä konsarundi kiertueella, tulen esiintymään yksin ja yhtyeen kanssa. Konsertit ovat puoliajallisia ja se antaa mahdollisuuden käydä läpi koko tuotanto nurkkia myöden, tämähän on minun työni ja erittäin mukava sellainen, mutta harvemmin sen alkamista olen odottanut yhtä paljon kuin nyt toivon kovasti että tulette tonteille. Päätös on toki teidän. ”

——————————————————–

Samuli Putron konsertti 3.4.2022 Porin teatterissa siirtyy, uusi konserttipäivä on su 12.3.2023.
Jo ostetut liput käyvät uuteen päivään sellaisenaan.

 

Samuli Putro: "Konsertit ovat puoliajallisia ja se antaa mahdollisuuden käydä läpi koko tuotanto nurkkia myöden, tämähän on minun työni ja erittäin mukava sellainen, mutta harvemmin sen alkamista olen odottanut yhtä paljon kuin nyt toivon kovasti että tulette tonteille. Päätös on toki teidän.”
Laulu, kitara: Samuli Putro Rummut: Miikka Heikkinen Kitara: Mikko Kuparinen Kosketinsoittimet: Tenho Mattila
Esityspaikka: Päänäyttämö
Liput: 30€ peruslippu

Rooleissa

12.3.2023 klo 19:00 Lippuja saatavilla
osta liput
Liput: 30€ peruslippu
Esityspaikka: Päänäyttämö Hallituskatu 14
28100 Pori
Katso kartta ja ajo-ohjeet
Pyörätuolipaikat ja S-etualennus vain suoraan Porin Teatterilta puh. 02 6344 840 Induktiosilmukka saatavilla -logo Päänäyttämön kaikilla riveillä on käytössä kuulolaitetta käyttäville tarkoitettu silmukkavahvistin. Induktiosilmukan kuuluvuus voi hieman vaihdella käyttäjän laitteen ja sijainnin mukaan.
Laulu, kitara: Samuli Putro Rummut: Miikka Heikkinen Kitara: Mikko Kuparinen Kosketinsoittimet: Tenho Mattila

Liput suoraan teatterilta

SOITA: 02 6344 840
teatterin.lipunmyynti@pori.fi