Teatterin turvallisuusohjeistus

Katsojiemme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Ole ystävällinen ja tutustu alla oleviin yleisöohjeistuksiimme jo etukäteen.
– Kiitos yhteistyöstä! –

Lipun osto

Ostamalla lippusi Lippupisteen verkkokaupasta www.lippu.fi sinun ei tarvitse asioida henkilökohtaisesti myyntipisteissä. Kun varaat ja ostat lippujamme, tarkistathan, että asiakastietosi ovat ajan tasalla. Tämä on tärkeää, jotta poikkeusviestintä tavoittaa sinut tarvittaessa.

Mikäli haluat asioida henkilökohtaisesti lippukassallamme, se on mahdollista. Kassan tuntumasta löytyy käsidesipisteitä ja kassoilla on pleksilasit suojaamassa virkailijaa ja asiakasta. Käytäthän mahdollisuuksien mukaan korttimaksua.

Saapuminen teatteriin

Saavuthan teatteriin vain, jos olet täysin terve. Jos tunnet itsesi sairaaksi, jää kotiin lepäämään. Sairastapauksissa teatteri vaihtaa jo ostetut liput maksutta uuteen näytäntöön. Jos tunnet flunssavirukseen sopivia oireita, tai olet ollut kontaktissa sairastuneen kanssa, voit kuluitta vaihtaa lippusi tulevaan esitykseen vielä esityspäivänäkin.

Käsidesipisteitä on sijoitettu ympäri teatteria. Yski ja aivasta nenäliinaan tai hihaasi.

Vaatesäilytyspalvelut

Vaatesäilytyspalvelut toimivat normaalisti. Narikkaan on asennettu pleksilasit suojaamaan vaatesäilytyksessä työskentelevien ja katsojien välistä kontaktia.

Kasvomaskit

Teatteri on luopunut kasvomaskisuosituksesta yleisötiloissa. Halutessaan kasvomaskia saa kuitenkin edelleen käyttää.

Koronapassi

Emme vaadi yleisöltämme koronatodistusta esitykseen saavuttaessa.

Tilojen siisteys

Kiinnitämme erityistä huomiota tilojen siisteyteen ja puhdistamme kaikkien yleisötilojemme kosketuspintoja tehostetusti. Huomioimme erityisesti wc-tilat, ovenkahvat, pöytätasot, hanat ja kaiteet. Vältä pintojen turhaa koskettelua.

Väliajalla

Väliajan kesto on 20 minuuttia, jonka aikana katsomon ovet pidetään auki. Katsomoon saa jäädä istumaan väliajaksi. Mikäli poistut väliajaksi salista, palaathan takaisin omalle paikallesi.

Tarjoilut

Väliaikatarjoilutilauksen voi tehdä puhelimitse keskiviikkoisin klo 10-14 välillä tai esitykseen saavuttaessa. Ennakkoon tilatut tarjoilut katetaan asiakkaalle valmiiksi omaan pöytään. Omien eväiden nauttiminen ei ole sallittua teatterissa.

Esityksen päätyttyä

Kun esitys päättyy, poistu rauhallisesti ja turvavälit säilyttäen.

Henkilökuntamme neuvoo kaikissa kysymyksissä, älä epäröi ottaa yhteyttä!

ajankohtaista

Lippukassa palvelee ti 31.5. saakka

LUE LISÄÄ

Liput suoraan teatterilta

SOITA: 02 6344 840
teatterin.lipunmyynti@pori.fi

Tilaa uutiskirje

Saat uusimmat tiedot näytelmistä ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi.

SÄHKÖPOSTI