Näytelmän kuva ESITYSAJAT JA LIPUT

MAAILMAN YMPÄRI 80 PÄIVÄSSÄ

Tällaista esitystä et takuulla ole ennen nähnyt!

1 livenäyttelijä, 11 roolia, 2 jättiscreeniä, 50 minuutin esityksessä 140 minuuttia videomateriaalia! Maassamme täysin poikkeuksellinen esitysmuoto nostaa sekä lasten että aikuisten suupielet hymyyn, halusit tai et! Esitys on kuin 50 minuutin taikatemppu, joka ei jätä katsojaa todellakaan kylmäksi! Koita pysyä matkassa mukana!

Näyttämöllä kuin taikaiskusta roolista toiseen vaihtelee TV:n lastenohjelmista tuttu suosikkinäyttelijä Jaakko Loukkola, jonka otteessa esitys ei totta tosiaan lepää raiteillaan.

Lontoolainen herrasmies Phileas Fogg on rikas – suorastaan käsittämättömän rikas! Salaperäisen Foggin varallisuudesta liikkuu Lontoossa monenlaisia huhuja ja toisinaan herra Fogg jopa katoaa. Eräänä päivänä Fogg tulee lyöneeksi vetoa siitä, että maailman pystyy kiertämään 80 päivässä. O-ou.

Suorastaan mahdotonta tehtävää lähtee Foggin kanssa suorittamaan hänen hieman sählä, mutta aina yhtä uskollinen palvelijansa Passepartout, joka kaikista mieluiten lokottelisi nojatuolissa ja nauttisi kupposen teetä. Samaan aikaan Lontoossa tapahtuu epämääräinen pankkiryöstöjen sarja, jonka päätekijä muistuttaa erehdyttävän paljon herra Foggia! Tästä syystä kutsumattomaksi matkaseuraksi liittyy salapoliisi Wilbur Fix, joka vannoo nimensä kautta nappaavansa Phileas Foggin alta aika-ero-yksikön!

Alkaa uskomaton seikkailu ja takaa-ajo, jossa yllättäviltä käänteiltä ei voida välttyä! Kolmikkoa kutsuvat Intian norsusafarit, Pääsiäissaaret, Afrikka kuin myös Loimaa, mutta ennenkaikkea mieletön määrä väärinkäsityksiä ja läheltä piti-tilanteita!

Suomen Kiertueteatterin päätähuimaavan seikkailun kyydissä viihtyvät niin perheen pienimmät kuin vanhemmatkin katsojat. Ennennäkemättömässä videotekniikkaa hyödyntävässä Jules Vernen tunnettuun kirjaan perustuvassa uudessa näyttämösovituksessa mahdoton muuttuu mahdolliseksi suoraan katsojien silmien edessä.


Maailman ympäri 80 päivässä vierailee Pienellä näyttämöllä:

LA 7.10.2023 klo 12, 14 (tilausnäytös) ja 17
LA 7.10.2023 klo 12, 14 (tilausnäytös) ja 17

Rakastetun koko perheen klassikon riemastuttava ja ennennäkemätön uusi tulkinta!
Rooleissa: Jaakko Loukkola Ohjaus: Janne Jämsä Audiovisuaalinen suunnittelu: Kalle Tulander Puvut: Piritta Kämi-Conway
Esityspaikka: Pieni näyttämö Esityksen kesto: 50 min (ei väliaikaa) Ikäsuositus: 3 -vuotiaasta ylöspäin
Liput: 17€ peruslippu | 16€ eläkeläinen
15€ opiskelijat & työttömät

Rooleissa

Esityksen kesto: 50 min (ei väliaikaa) Ikäsuositus: 3 -vuotiaasta ylöspäin
Liput: 17€ peruslippu | 16€ eläkeläinen
15€ opiskelijat & työttömät
Esityspaikka: Pieni näyttämö Hallituskatu 14
28100 Pori
Katso kartta ja ajo-ohjeet
Pyörätuolipaikat ja S-etualennus vain suoraan Porin Teatterilta puh. 02 6344 840 Induktiosilmukka saatavilla -logo Pienen näyttämön kaikilla riveillä on käytössä kuulolaitetta käyttäville tarkoitettu silmukkavahvistin
Rooleissa: Jaakko Loukkola Ohjaus: Janne Jämsä Audiovisuaalinen suunnittelu: Kalle Tulander Puvut: Piritta Kämi-Conway

Liput suoraan teatterilta

SOITA: 02 6344 840
teatterin.lipunmyynti@pori.fi