Tiedotteet

Idän pikajunan arvoitus tulossa ensi-iltaan

LUE LISÄÄ

Mauri Kunnaksen mestariteos näyttämölle

LUE LISÄÄ

EVITA -suurmusikaalin lipunmyynti avattu!

LUE LISÄÄ

Lasse Mårtensonin upeista sävelmistä rakkaustarina näyttämölle

LUE LISÄÄ

Ranskalaiskomedia Täydellinen lauantai avaa Porin Teatterin syyskauden

LUE LISÄÄ

Porin Teatterin syysohjelmisto julkaistu

LUE LISÄÄ

Porin Teatteri peruu loppukevään esitykset

LUE LISÄÄ

Esitystoiminnan keskeytys jatkuu 23.3.2021 saakka

LUE LISÄÄ

Porin Teatterin esitystoiminnan keskeytys jatkuu 23.2.2021 saakka

LUE LISÄÄ

Esitystoiminta keskeytynyt ajalla 3.12.2020 – 2.1.2021

LUE LISÄÄ

Enni Mustosen rakastettu Sidotut -romaani herää henkiin

LUE LISÄÄ

Porin Teatterin kevätohjelmisto 2021 on julkaistu!

LUE LISÄÄ

Minna Canthin herkät nuoruusvuodet näyttämölle.

LUE LISÄÄ

Porin Teatterin syysohjelmisto 2020 on julkaistu!

LUE LISÄÄ

Porin Teatterin uusi näytäntökausi on käynnistymässä. Syyskauden avaa ranskalaisen näytelmäkirjailija Florian Zellerin komedia TÄYDELLINEN LAUANTAI. Christian Lindroosin ohjaama näytelmä on täynnä yllättäviä käänteitä, absurdeja väärinkäsityksiä ja koomisia yhteensattumia. Porin Teatterin päänäyttämöllä 28. elokuuta ensi-iltansa saavan komedian on lavastanut Teemu Loikas, ja pukujen suunnittelusta on vastannut Sara Lehtonen.

Komedian keskiössä nähdään Markus (Pekka Hänninen), joka on löytänyt kirpputorin uumenista harvinaisen jazzalbumin. Mies toivoo saavansa hetken omaa aikaa voidakseen nauttia legendaarisesta levystään…mutta helpommin sanottu kuin tehty! Juuri tänään, päättää Helena –vaimo (Maria Palmu) tunnustaa miehelleen salaisuuden kahdenkymmenen vuoden takaa. Rauhallisen lauantaipäivän muuttumista yhä hektisemään suuntaan lisäävät remonttimies Leo (Marko Honkanen) sekä kylään tuppautuva yltiösosiaalinen naapuri Pavel (Peter-Sebastian Lehtonen), joka ei suostu poistumaan hienovaraisista vinkeistä huolimatta. Lisämausteensa soppaan tuovat omaa identiteettiään etsivä poika Sebastian (Oskari Penttilä) sekä Markuksen paras ystävä Pauli (Vesa Haltsonen). Jo valmiiksi hillitön tilanne riistäytyy lopullisesti käsistä, kun olohuoneeseen tupsahtaa vielä vaimon hyvä ystävä Elsa (Mirva Tolppanen), jolla on omat salaisuutensa paljastusta vaille valmiina!

Lukuisia teatteri- ja elokuva-alan tunnustuksia saaneen Florian Zellerin komedia Täydellinen lauantai on saanut innoituksensa englantilaisen näytelmäkirjailija Simon Grayn teoksesta Otherwise Engaged. Ranskan kielellä julkaistun alkuperäisteoksen Une heure de tranquillité ensi-ilta nähtiin Pariisin Antoine -teatterissa vuonna 2013.

——————————–

Ote turvaohjeistuksesta: Turvataksemme katsojien terveyttä, Porin Teatteri myy lippuja esityksiin vain 60% katsomon kokonaiskapasiteetista. Teatteriin saapuvalta yleisöltä edellytetään kasvomaskin käyttöä, ellei asiakkaalla ole maskin käyttöä estäviä terveydellisiä syitä. Myös kaikilla teatterin aulapalvelun työntekijöillä on visiiri tai suu-nenäsuojus. Väliaikatarjoilut tulee tilata puhelimitse ennak-koon. Teatterinjohto seuraa aktiivisesti viranomaissuosituksia ja tiedottaa heti, mikäli rajoituksiin tulee muutoksia. Turvallisuusohjeistus on luettavissa kokonaisuudessaan TÄSTÄ LINKISTÄ >> 

Lisätietoa antaa:
Christian Lindroos, taiteellinen johtaja
PORIN TEATTERI
p. 040 591 3749 │ christian.lindroos@pori.fi

23.8.2021

ajankohtaista

Porin Teatteri hakee pukusuunnittelijaa

LUE LISÄÄ

Liput suoraan teatterilta

SOITA: 02 6344 840
teatterin.lipunmyynti@pori.fi

Tilaa uutiskirje

Saat uusimmat tiedot näytelmistä ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi.

SÄHKÖPOSTI