Lehdistökuvat

Lehdistökuvat on tarkoitettu lehdistölle käytettäviksi Porin Teatteria koskevissa artikkeleissa ja arvosteluissa tms.

Tallenna -linkeistä löytyvät kuvat ovat resoluutioltaan noin 300 dpi eli painokelpoisia. Kaikki kuvat ovat tekijänoikeuslain suojaamia ja niiden luvaton käyttö on kielletty. Lehdistökuviksi tarkoitettuja kuvia on lupa ladata käyttöön silloin, kun kuva julkaistaan teatteriesitystä koskevassa lehtiartikkelissa, arvostelussa tms.

Kaikenlaiseen muuhun käyttöön myöntää oikeudet ja määrittelee korvaukset Porin Teatteri, jolla on kuviin täydet käyttöoikeudet. Kuvan yhteydessä tulee mainita valokuvaajan nimi.

Lataa tästä peruskorjatun teatteritalon lehdistökuvapaketti.


Valitse näytelmä

My Fair LadyJärjen Ja Tunteen TyttäretäänirosvoHirmu JätkäMiten Helvetissä Päädyin Tähän?Kaasua, Komisario Palmu!Mannerheim Ja Saksalainen SuudelmaArsenikkia Ja Vanhaa PitsiäKraanat Auki!Ali Ja Baba Ja 40 PahistaRakkauslauluTenorit LiemessäPeppi PitkätossuTango d'AmoreHarmony SistersKultarintaTukkijoellaKatalonian Iloiset RouvatPoriversumi - Porilainen MusiikkiseikkailuPähkähullun PäiväkirjaAvioliittosimulaattoriHockey NightHerra Hakkarainen SeikkaileeKaaosLuuseri-henkkaCarola - Sydämeen Jäi SoimaanMuistinsa Menettäneen MuistelmatKauppa-lopoTuntematon SotilasSaapasjalkakissaMe RosvolatSukuvikaHousut PoisLuolamiesPiafOlavi Virta -musikaali