Lippuvaraukset

Teatterin lippukassa
puh. 02 6344 840

0600 900 900 • (2€/min+mpm/pvm)
Ma-la 9-21, su 10-18

Arkisin klo 10-18, la klo 11-18 sekä tuntia ennen esityksen alkua

TENORIT LIEMESSÄ

Ken Ludwig
TENORIT LIEMESSÄ
Ohjaus: Jaakko Saariluoma (vier.)
Lavastus: Peter Ahlqvist (vier.)
Puvustus: Taru Liipola

 

Ensi-ilta suurella näyttämöllä 8. syyskuuta 2018

 

Ken Ludwigin komediassa Tenorit liemessä on yksi hotellisviitti, kolme tenoria, kaksi vaimoa, kolme tyttöystävää ja stadion täynnä kirkuvia faneja. Mikä tässä muka voisi mennä vikaan? Eletään 30-luvun Pariisissa ja näyttämö on katettu valmiiksi vuosisadan konserttia varten – kunhan manageri saa estettyä italialaisen lemmenkipeän supertähden ja hänen kuumaverisen vaimonsa aiheuttamasta kaaosta kesken valmistautumisen. Seurauksena on päätähuimaava sekaannusten sarja, kun kaikkien aikojen konsertin pitäisi alkaa muutaman tunnin päästä…

Teemu Niemelän tilalla Carlo Nuccin roolissa IIKKA FORS.

 

 

S-ETUKORTILLA MERKITYISTÄ NÄYTÖKSISTÄ 3 EURON ETU/LIPPU

Etu myös eläkeläisten, lasten, opiskelijoiden sekä työttömien lipuista. Etu on perhekohtainen. Etu koskee ainoastaan Porin Teatterin lippumyymälästä ostettuja lippuja. Lipun osto ei kerrytä Bonusta. Etu ei koske ryhmävarauksia, laskutusmyyntiä tai verkkokauppaa.

S-ETUNÄYTÖKSET
PE 23.11. klo 13
PE 7.12. klo 19
LA 12.1. klo 19

 

Pyörätuolipaikkojen sekä mahdollisten avustajapaikkojen varaus ja osto suoraan Porin Teatterin lipunmyynnistä, p. 02 6344 840.

"Vesa Haltsosen, Janne Turkin ja Teemu Niemelän tenori-imitaatio on koomisuudessaan ihan omaa luokkaansa."

Tarja Tiilimäki / Uusi Aika 12.9.2018

Katsojakommentteja

"Vesa Haltsonen on kaksoisroolissa elementissään hyödyntäen Merellinä dramaattisempaa ja Beppona karrikoidumpaa näyttelijälaatuaan. Myös muu ensemble on sutjakkaasti rytmissä mukana. (---) Hannele Lanu muikistelee Titon Maria-vaimona parhaimmillaan herkullisen kipakasti. (---) Tenorit liemessä on mukiinmenevä ja parhaimmillaan nauruhermoja kutkuttava komedia.
Mikko Elo / Satakunnan Kansa 10.9.2018

"Käänteet ovat hauskoja, yleisö ei pääse pitkästymään. (---) Näytelmän supertähti on Vesa Haltsonen, joka tekee kaksoisroolin vakavana tenori Tito Merellinä ja hauskasti höpöttävänä piccolo Beppona. Haltsonen suorastaan syöksyy hahmosta toiseen. Merellin vaimo käy näytelmässä läpi tunteiden kirjon. Häntä esittää ihastuttavasti Hannele Lanu. (---) Lavastus on tekstiin sopiva, ovet paukkuvat, kun niistä syöksytään ulos ja sisään. Näytelmän loppuun on loihdittu aidon tuntuinen stadionin estradi. Puvustuksesta suuret kiitokset. Jälleen Porin Teatterissa saa ihastella taitavaa materiaalien käyttöä ja kuosien yhdistelyä. Nyt esimerkiksi rouva Merellin asu avauskohtauksessa on vaikuttava."
Sanna Jääskeläinen / Satakunnan Viikko 19.9.2018

"Näytelmän komediallinen viritys on kaikin puolin kohdillaan. Ensimmäisessä näytöksessä tavallaan luodaan pohjaa ja puitteet tuleville tapahtumille. Toisessa näytöksessä niin sanotusti riemu repeää ja tempoon lisätään kierroksia ja kaikki menee vielä enemmän solmuun. Vesa Haltsosen, Janne Turkin ja Teemu Niemelän tenori-imitaatio on koomisuudessaan ihan omaa luokkaansa. Haltsonen vakuuttaa kaksoisroolissa Merellinä ja Beppona. Tenorina hän on sopivan itseriittoinen ja piccolostaan hän luo harmittoman hölösuun. Esitys tavallaan leikittelee katsojan kanssa, jota jymäytetään ja koukutetaan mennen tullen erilaisilla jipoilla, kuten nopeilla vaihdoilla ja näyttämöteknisillä ratkaisuilla. Peter Ahlqvistin suunnittelema art deco -tyylinen lavastus tukee hyvin 30-luvun tunnelmaa puhumattakaan aikakauden hepenistä, joihin puvustaja Taru Liipola on onnistunut luomaan tilanteisiin ja oopperamaailmaan kuuluvaa glamouria. Tenorit liemessä on harmittoman viihdyttävä kokonaisuus, jossa kaikki komedian rakennuspalikat ovat moitteettomasti liitetty yhteen."
Tarja Tiilimäki / Uusi Aika 12.9.2018

Esitysajat +

Ensi-ilta: 8.9.2018|
Esitysoikeudet: Näytelmäkulma - Nordic Drama Corner Oy|
Kesto: 1 h 50 min (sis. väliaika)
Käsiohjelman hinta: 3 €|
Liput: 28 / 25 / 23 €|

Ensi-ilta: 8.9.2018|
Esitysoikeudet: Näytelmäkulma - Nordic Drama Corner Oy|
Kesto: 1 h 50 min (sis. väliaika)
Käsiohjelman hinta: 3 €|
Liput: 28 / 25 / 23 €|

Lippuvaraukset


Teatterin lippukassa
puh. 02 6344 840

Arkisin klo 10-18, la klo 11-18 sekä tuntia ennen esityksen alkua


0600 900 900
(2€/min+mpm/pvm)
Ma-la 9-21, su 10-18

Rooleissa

Marko Honkanen
Henry Saunders
Janne Turkki
Max
Vesa Haltsonen
Tito Merelli, Beppo
Hannele Lanu
Maria Merelli
Teemu Niemelä
Nuorimies, Carlo Nucci
Heidi Rantakeisu
Mimi Merelli
Maarit Niemelä
Tatjana Racón