RYHMÄT
Ryhmien tulee vahvistaa varaamansa liput viimeistään 1 kk ennen näytöstä. Jos ryhmässä on 30 henkilöä tai sen yli, matkanjärjestäjä pääsee nauttimaan näytöksestä veloituksetta. Bussinkuljettajalle on oma paikka, joka osoitetaan lippukassalla. Liput lähetetään kirjelaskuna.
Lähetyskulut: 8 - 10 €.

 

YKSITTÄISET LIPUT
Varatut liput (= alle 10 lippua) tulee lunastaa viimeistään 7 päivää ennen näytöstä. Lipunmyyntiohjelma purkaa automaattisesti vahvistamattomat ja lunastamattomat varaukset takaisin myyntiin. 

 

PYÖRÄTUOLIASIAKKAAT
Pyörätuoliasiakkaat pääsevät esteettömästi sekä päänäyttämölle että pienelle näyttämölle Hallituskadun puolelta. Suurella näyttämöllä on nyt myös hissi käytössä, jotta pyörätuoliasiakkaat pääsevät 2 krs. ravintolatilaan. Päänäyttämöllä on 4 kpl pyörätuolipaikkaa (rivien 9. ja 10. päätypaikat, myös mahd. avustajalle) ja Pienellä näyttämöllä 1 kpl (1. rivin oik. reunassa). Lippuja varattaessa tulee mainita pyörätuolipaikasta. Avustaja ja pyörätuoliasiakas pääsevät "kaksi yhden hinnalla". Pyörätuolipaikkojen myynti ainoastaan teatterin lipunmyynnistä!

 

INVA -WC
Inva-wc löytyy pienen näyttämön aulakahvilan yhteydestä. Käynti myös suurelta näyttämöltä.

 

INDUKTIOSILMUKKA
Näytökseen tuleva asiakas, joka tarvitsee induktiosilmukka -toimintoa, saa lippukassalta lainaksi vahvistimen, joka palautetaan näytöksen jälkeen kassalle. 

 

ARVOSETELIT
Porin Teatterissa käyvät maksuvälineenä myös seuraavat arvosetelit: Virikeseteli, Tyky+ Kuntoseteli, Smartumin kulttuuriseteli, Ticket Mind&Body -kortti sekä E-passi. Arvoseteli on henkilökohtainen. 

 

TILAUSNÄYTÄNNÖT
Tilausnäytäntö antaa oivan mahdollisuuden viettää teatterijuhlaa "oman väen kesken". Tilausnäytäntöjen yhteyteen on mahdollista järjestää pienimuotoisia tilaisuuksia, esimerkiksi puheita, ansiomerkkien jakoa ym. Lisätiedustelut Hannu Saha p. 0400 - 880 217 / hannu.saha@pori.fi

 

VAATESÄILYTYS JA LÖYTÖTAVARAT
Vaatesäilytyksen hinta 2 € / takki. Suuren näyttämön vaatesäilytystä hoitaa urheiluseura Porin Narukerä. Pienen näyttämön vaatesäilytystä hoitaa teatteriravintola. 

Löytötavarat toimitetaan Satakunnan Löytötavaratoimistoon. Tavaroita voi tiedustella puhelimitse numerosta 0600 - 14 111 (1,68€/min+pvm) tai käymällä osoitteessa Itsenäisyydenkatu 27, 28100 PORI.

 

FORCE MAJEURE
Ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa voi teatteri joutua peruuttamaan näytännön. Tällöin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan, muita kuluja teatteri ei korvaa. Liput tulee vaihtaa 2 kk kuluessa näytöksen peruutuksesta. Takaisin ostettavaan lippuun pyydetään aina asiakkaan kuittaus.

 

LIPPUJEN VAIHTAMINEN

Lippujen vaihto mahdollista erillisellä vaihtomaksulla teatterin lippukassalla. Vaihtomaksu: 5€ / lippu tai 10€ / tilaus.

 

MUUTA
Teatteri pidättää oikeuden miehityksen muutoksiin ilman etukäteisinformaatiota. Näytökset alkavat täsmällisesti. Myöhästyneet pääsevät saliin vasta väliajalla. Näytöksissä käytettävät savu- ja usvatehosteet ovat testattuja ja tarkoitettu nimenomaan teatterikäyttöön. Ne eivät aiheuta terveydelle haittaa.