TANGO D'AMORE -musikaali Eino Grönin elämästä

... on sävel liekin...

Porin Teatterin kevätkaudella 2018 ensi-iltansa saa Heikki Paavilaisen käsikirjoittama ja ohjaama kantaesitys Tango d'Amore -musikaani Eino Grönin elämästä. Kyseessä on tarina reposaarelaisen merimiehen pojasta - siitä kuinka lahjakkaasta painijasta tulee koko Suomen rakastama laulaja. Tarina alkaa ajasta jolloin Reposaareen ei ollut rakennettu siltaa, lapsuudesta jota elettiin yhteisöllisessä saaressa eristyksissä muusta maailmasta.

Pääsemme seuraamaa kuinka vahva tahto kuljettaa miestä kohti uusia tuntemattomia vesiä. Matkalla tapaamme myös Toivo Kärjen, Olavi Virran ja Juha Vainion.

Tärkeimpänä henkilönä on kuitenkin vaimo Marjatta, jonka roolissa nähdään Heidi Rantakeisu. Eino Grönin lisäksi lavalle nousee Eino Gröniä näyttelevä vierailija Joni Leponiemi. Muissa keskeisissä rooleissa nähdään Porin Teatterin näyttelijät Marko Honkanen, Anna-Maija Kokkinen ja Oskari Penttilä.

Käymme ikimuistettavien musiikkinumeroiden kautta läpi Empun eli Eikan uraa ja rinnalla yksityiselämän käännekohtia.

Seinilläkin korvat on...

Luvassa on kaunis, koskettava, hauska ja sieluun tarttuvien sävelmien siivittämä musikaali, joka perustuu tosiasioihin. Ainakin siltä osin kuin muistamme...

Musikaalin lavastaa vierailija Jyrki Seppä ja Puvustaa Taru Liipola. Kapellimestarina toimii Seppo Tyni ja koreografina Ansku Bergström.

Tango d'Amore -musikaali Eino Grönin elämästä tulee ensi-iltaan Promenadisalissa 3.2.2018.