Kaaos valmistuu Pienelle näyttämölle

Porin Teatterin Pienen näyttämön monipuolinen syysohjelmisto täydentyy viidennellä kotimaisella teoksella kun Mika Myllyahon kirjoittama musta komedia KAAOS saa ensi-iltansa. Lokakuun 27. päivänä yleisölle avautuva teos kertoo kolmen naisen ystävyydestä, todellisuudesta ja yrityksestä selvitä yhteiskuntamme ajoittain epäoikeudenmukaisista ja mahdottomistakin vaatimuksista.

Myllyahon vuonna 2008 kantaesityksensä saanut Kaaos on kotimaisen näytelmän parhaimmistoa ja sitä on esitetty menestyksellisesti myös ulkomailla. Porissa ensi-iltaan tulevan näytelmän on ohjannut Vesa Haltsonen ja se nähdään kolmen vahvan naisen tulkitsemana. Kiltti Sofia (Heidi Rantakeisu) on opettajana lakkautusuhan alla olevassa koulussa. Aktivistiterapeutti Julia (Katariina Lohiniva) rakastuu usein ja lopullisesti. Työnarkomaani Emmi (Mirva Tolppanen) on toimittaja, joka huomaamattaan uhraa perheensä työlleen.

On olemassa kaksi maailmaa... harmonian maailma ja kaaoksen maailma. Harmonian maailmaan on kätketty kaikki se rakkaus, järjestys ja hyvä olo; mutta sen rinnalla on aina toinen; kaaoksen maailma. Siellä ovat kaikki ne heikkoudet, pelot, lapsuudessa kärsityt vääryydet sekä käsittelemättömät asiat. Ja juuri silloin kun sitä kaikkein vähiten haluaisi, nämä kaksi maailmaa alkavat liukua toisiaan kohti. Syntyy kaaos.

Tarinaa tukevan, palapelipaloista koostuvan lavastuksen on suunnitellut Teemu Loikas, puvustus on Taru Liipolan.