Dino ja tikkaritehdas on hauska ja vauhdikas näytelmä perheen pienimmille

Porin Teatterin Pienen näyttämön syyskauden ensimmäisenä ensi-iltana nähdään rohkeudesta ja ystävyydestä kertova DINO JA TIKKARITEHDAS.

Patrik Draken käsikirjoittama ja ohjaama pienten lasten näytelmä saa ensi-iltansa 16. lokakuuta 2019. Lavastus, puvustus ja nuket ovat Juhana Hirvosen suunnittelemia. Musiikin säveltämisestä on vastannut Teemu Niemelä. Rooleissa nähdään Oskari Penttilä, Anna Rosaliina Kauno, Marju Kauppinen sekä Tiina Pietiläinen. Äänisuunnittelu on Jyrki Heloahon ja valosuunnittelu Riikka Hakalan.

Näytelmän keskiössä nähdään Tikkerströmin Tikkaritehdas, jonne saapuu tärkeä tilaus: Ruotsin kuningas toivoo tyttärentyttärensä syntymäpäiväksi juhlatikkarin, jollaista ei toista ole. Kun tehtailija on kehittänyt uuden ja ainutlaatuisen tikkarin, tapahtuu kummia: tikkarista on joku haukannut palan! Onko syyllinen mahdollisesti tikkaritehdasta riivannut sokeritoukka? Pulma ratkeaa, kun neuvokas pikku-Dino auttaa tehtailijaa ratkaisemaan mysteerin. Ruotsin prinsessa saa lopulta hienon tikkarin ja Dino palkinnon.

Pikkuväelle suunnattu esitys sisältää kiehtovia ja värikkäitä hahmoja ja se sopii kaikille kolmivuotiaasta ylöspäin. Esitys kestää 1h 10 min sisältäen yhden väliajan.