Kotimainen nyky-komedia vierailee Porissa

Teatteriravintola KulttuuriKulmassa vierailee 4. - 21. marraskuuta 2015 Anu Palevaaran, Jarmo Kosken ja Jukka Juolahden tähdittämä komedia SIIS OIKEESTI?

Jarmo Kosken käsikirjoittama ja Arto af Hällströmin ohjaama näytelmä on komedia nyky-Suomesta, joka kertoo vauhdikkaasti tämän ajan ilmiöistä maassamme ja maailmalla. On työttömyyttä, syrjintää, politiikkaa, ylikansallista yrittämistä, salakuljetusta, ulkomaisia pankkitilejä, kehityskeskusteluja, kimppakivaa, unettomia öitä... ja yllätyksiä! Tarinan keskiössä nähdään Anu Palevaaran esittämä naisjohtaja, jolla on kaksi henkilökohtaista avustajaa (Koski ja Juolahti).

Trio asuu yhteistaloudessa. Yksi käy töissä, kaksi muuta hoitavat talouden päivittäiset rutiinit ja edustavat vuorollaan johtavassa asemassa olevan rinnalla. He kirjoittavat myös johtajan tärkeät katsaukset, yhteenvedot, lehdistötiedotteet jne. Mutta nämä kaksi alaista ovat myös johtajansa rakastajia ja heillä on kodissaan vain yksi sänky!

Vierailuesityksiä on kahdeksan ja kaikki näytännöt alkavat Gallen-Kallelankadulla sijaitsevassa KulttuuriKulmassa klo 19.00. Lipunmyynti Porin Teatterin lippukassalta tai Lippupisteen myyntipaikoista kautta maan.

Esitys tapahtumaravintola Kulttuurikulmassa ajalla 4. - 21.11.2015. Huom: vain 8 esitystä! Osoite: Gallen-Kallelankatu 8, 28100 Pori.