Lastennäytelmä Ali ja Baba ja 40 pahista on Porin Teatterin kantaesitys

Porin Teatterin syksyn ohjelmistoon tulee uusi lastennäytelmä ALI JA BABA JA 40 PAHISTA, jonka käsikirjoituksesta ja ohjauksesta on vastannut teatterinjohtaja Patrik Drake. Tämä satunäytelmä saa ensi-iltansa Porin Teatterin pienellä näyttämöllä lauantaina 22. syyskuuta 2018.

Ali ja Baba ja 40 pahista perustuu satuun arabialaisesta satukokoelmasta Tuhannen ja yhden yön tarinoita. Ali on kiltti ja köyhä risujenkerääjä. Ystävänään hänellä on Baba, hieman omahyväinen rotta. Yhdessä Mariam-hiiren kanssa he tavoittelevat kissapahisten ryöstämää kultasaalista ja joutuvat hauskoihin seikkailuihin.

Alin roolissa nähdään Oskari Penttilä. Peter-Sebastian Lehtonen käsittelee rottanukke Babaa ja Anna Kauno hiirinukke Mariamia. Näiden lisäksi näyttämöllä nähdään yli 40 erilaista jännittävää nukkea, jotka ovat näytelmän lavastuksen lisäksi vierailija Juhana Hirvosen käsialaa.

Luvassa on hauska ja vauhdikas tarina, joka sijoittuu kiehtovaan ja värikkääseen, itämaiseen miljööseen. Suositusikä esitykselle on 3 vuotta ja kesto on noin tunti sisältäen yhden väliajan.

Lisätietoja: Patrik Drake, puh. 050 3833 007, patrik.drake@pori.fi