Lastenteatteria hiihtolomaviikolla pienellä näyttämöllä

Lastenteatteri Kurnuttava Sammakko vierailee hiihtolomaviikolla Porin Teatterin pienellä näyttämöllä suuren suosion saavuttaneella esityksellään MOLLI. Näytöksiä on tiistaista lauantaihin 20.-24. helmikuuta.

Näytelmä kertoo Mollista, pienestä ja kiukkuisesta olennosta, joka asuu yksin suuren puutarhan keskellä. Sillä on haave. Se haluaisi ystävän, jonka kanssa voisi kuiskailla salaisuuksia, istua vierekkäin ihan hiljaa tai laittaa kaikki hyrskyn myrskyn ja mikä parasta – mököttää yhdessä. Saadakseen ystävän Molli opettelee kauniita lauseita ja harjoittelee kumartamaan kohteliaasti. Se haluaisi valloittaa hymyllään, mutta Molli ei osaa hymyillä. Ja kuitenkin hymyn sanotaan olevan paras lahja, jonka ystävälle voi antaa. Mikä saa Mollin lopulta kikattamaan kippurassa, hekottamaan hepulissa ja hyrisemään hyvästä mielestä?

Molli on kaunis ja herkän humoristinen kertomus ystävyydestä ja yksinäisyydestä, kaipauksesta ja sisukkuudesta. Se on tarina meille kaikille, jotka ystävä tekee onnelliseksi.

Juho Golnick on käsikirjoittanut Mollin lastennäytelmäksi Katri Kirkkopellon alkuperäisteoksesta. Näytelmän ohjaa Jukka Kittilä. Musiikista on vastannut Valtteri Lipasti, puvustuksesta Kaarina Kopola ja lavas-tuksesta Elena Turja. Rooleissa nähdään Thomas Dellinger ja Maria Hannonen.

Esityksen kesto on noin 40 minuuttia ja siinä ei ole väliaikaa. Näytelmä sopii kaikille 3 vuodesta ylöspäin. Liput maksavat 13 euroa.