TANGO D'AMORE -musikaali Eino Grönin elämästä

Porin Promenadisaliin on tulossa ensi-iltaan Porin Teatterin tuottama Eino Grönistä kertova musikaali 3. helmikuuta 2018. Sen on käsikirjoittanut ja ohjannut vierailija Heikki Paavilainen.

Tango d’Amore on tarina reposaarelaisen merimiehen pojasta ja siitä kuinka lahjakkaasta painijasta tulee koko Suomen rakastama laulaja. Tarina alkaa ajasta jolloin Reposaareen ei ollut rakennettu siltaa, lapsuudesta jota elettiin yhteisöllisessä saaressa eristyksissä muusta maailmasta.

Pääsemme seuraamaan kuinka vahva tahto kuljettaa miestä kohti uusia tuntemattomia vesiä. Matkalla tapaamme myös Topi Kärjen, Olavi Virran ja Juha Vainion.

Tärkeimpänä henkilönä on kuitenkin vaimo Marjatta, jonka roolissa nähdään Heidi Rantakeisu. Eino Grönin lisäksi lavalla nähdään Einoa nuorempana näyttelevä vierailija Joni Leponiemi, sekä kouluikäistä Einoa näyttelevä Rasmus Koskinen. Muissa keskeisissä rooleissa nähdään Porin Teatterin näyttelijät Marko Honkanen, Anna-Maija Kokkinen ja Oskari Penttilä, sekä tanssijoina vierailijat Ansku Bergström, joka on suunnitellut koreografian sekä Juha Pykäläinen, Janica Saarni ja Janne Talasma.

Musikaalin orkesterin johdossa toimii kapellimestari Seppo Tyni. Hänen lisäkseen orkesteriin kuuluu Timo Lilja, Pentti Enqvist, Jouni Hokkanen, Ilkka Poijärvi, Jari-Pekka Leino ja Laura Ruusumaa.

Tango d’Amoren lavastuksesta vastaa vierailija Jyrki Seppä, puvustuksesta Taru Liipola, valaistuksesta Jyrki Heloaho ja Riikka Hakala sekä videosuunnittelusta vierailija Jazib Javed.

Lisätiedot: Patrik Drake, p. 050 3833 007, patrik.drake@pori.fi