Tulevat ensi-illat julkaistu

Porin Teatterin syyskauden 2017 lipunmyynti on avattu. Uuden upean peruskorjatun teatterin päänäyttämöllä on syyskaudella kolme ensi-iltaa. Lisäksi pienellä näyttämöllä nähdään yksi ensi-ilta. Suomi100 -juhlavuoden kunniaksi kaikki näytelmät ovat kotimaisia.

Syyskauden ja samalla uusitun Porin Teatterin päänäyttämön avaa 8. syyskuuta klassikkonäytelmä TUKKIJOELLA, joka on Teuvo Pakkalan kirjoittama ja Oskar Merikannon säveltämä musiikkinäytelmä. Kyseessä on yksi kaikkien aikojen suosituimmista ja esitetyimmistä suomalaisista näytelmistä, joka on saanut ensi-iltansa Helsingin Suomalaisessa Teatterissa vuonna 1899. Porin Teatterissa näytelmä on nähty viimeksi vuonna 1945. Ohjaaja Reija Wäre ja kapellimestari Tony Sikström muokkaavat teatterille oman version, jossa laulua, vauhtia ja romantiikkaa riittää.

Kolmen laulavan sisaruksen - Veran, Mairen ja Raijan - tarinan kertova HARMONY SISTERS saa ensi-iltansa päänäyttämöllä 23. syyskuuta. Porin Teatterille kirjoitettu musiikkinäytelmä tästä legendaarisesta triosta on Helena Anttosen käsialaa ja sen ohjaa Heikki Paavilainen.

Viimeisessä syyskauden ensi-illassa 26. lokakuuta liikutaan jääkiekon maailmassa. Satu Rasilan ja Miska Kaukosen kirjoittamassa vauhtikomediassa HOCKEY NIGHT nähdään mm. Porin oma radiopersoona Julle Kallio.

Kevään 2018 aloittaa Anni Kytömäen romaaniin perustuva KULTARINTA pienellä näyttämöllä. Näytelmän tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1918 ja Suomen sisällissotaan, jonka alkamisesta tulee ensi-illan päivämääränä 17. tammikuuta lähes tasan 100 vuotta.

Syyskaudella pienellä näyttämöllä jatkavat näytelmät KATALONIA ILOISET ROUVAT, PÄHKÄHULLUN PÄIVÄKIRJA, HERRA HAKKARAINEN SEIKKAILEE sekä AVIOLIITTOSIMULAATTORI.