Öisten katujen peloton sankari seikkailee jälleen

Lokakuun 12. päivänä Suomen kuuluisin unissakävelijä astelee jälleen Porin Teatterin Pienelle näyttämölle kun lastennäytelmä HERRA HAKKARAINEN SEIKKAILEE saa ensi-iltansa. Mauri Kunnnaksen luoma suosittu hahmo ystävineen nähtiin Porin Teatterissa jo vuonna 2011 esityksen Hyvää yötä, Herra Hakkarainen myötä. Kuten edellinen, myös tämän syksyn uutuusnäytelmä on suunnattu perheen pienimmille, 3 -vuotiaasta ylöspäin. Näytelmän on ohjannut ja dramatisoinut Patrik Drake.

Näytelmässä Herra Hakkaraisen ystävä Masa Marsu joutuu selvittämään kuka kumma on vienyt Hakkaraisen äidin sukat. Kummitteleeko Tassulan kaupungissa? Esityksessä tavataan myös Törky-Tane sekä muita Mauri Kunnaksen kirjoissa esiintyviä hahmoja. Herra Hakkaraisen roolissa vierailee A-P Söderdahl, Masa Marsuna ilahduttaa Oskari Penttilä. Muista rooleista vastaavat Marju Kauppinen sekä Joonas-Petteri Nieminen.

Visuaalisesti rikkaan ja lapsiyleisöä huomioivan lavastussuunnitelman on tehnyt vierailija Juhana Hirvonen, jonka edellinen lavastustyö Porin Teatterille oli Kulttuurikulmassa nähty satunäytelmä Saapasjalkakissa. Puvustuksesta on vastannut Taru Liipola. Valo- ja äänisuunnittelijana on vieraillut Riikka Hakala, näytelmämusiikki on Teemu Niemelän käsialaa.

Esitys kestää 1h 10min sisältäen yhden väliajan.