Tutustu turvallisuusohjeistukseemme

VIIRU MUUTTAA on hauska musiikkinäytelmä perheen pienimmille!

 

Teksti: Sven Nordqvist
Dramatisointi ja ohjaus: Christian Lindroos
Musiikki: Sofia Finnilä (vier.)
Lavastus ja pukusuunnittelu: Teemu Loikas
Laulujen harjoitus: Sofia Finnilä (vier.)
Taustamusiikit: Laura Airola (vier.), Mikko Mäkinen (vier.), Jussi Lampela (vier.)


Ensi-ilta Pienellä näyttämöllä 21.10.2020


Ukko Pesosen talosta kaikuu nitinää ja natinaa joka aamu kello neljä: nirin-narin-pompoti-pom! Viiru-kissa on saanut itselleen uuden pikkusängyn, jossa on joustava patja. Sängystä ilahtunut kissa hyppii malttamattomana patjallaan, vaikka isäntä haluaisi nukkua. Väsynyt Pesonen antaa Viirulle kaksi vaihtoehtoa: tämän on lopetettava sängyllä hyppiminen tai sänky on siirrettävä muualle. Viiru miettii hetken ja päättää molempien yllätykseksi muuttaa! Pesonen rakentaa vallattomalle Viirulle ikioman kodin pihan perällä seisovasta ulkohuussista.

Viiru viihtyy uudessa talossaan hyvin, mutta seurankipeä kissa kaipaa myös isäntäänsä. Myös Pesosta Viirun muutto harmittaa. Tarkoittaako tämä sitä, että hänen täytyy jatkaa elämäänsä ilman iloista kissakumppaniaan? Viiru päättää keksiä jotakin hauskaa, jolla saisi piristettyä vanhaa Pesosta…Mitäpä jos järjestäisi aidot lettukestit? Pitäähän tupaantuliaisissa sentään lettuja olla!

 

VIIRU MUUTTAA pohjautuu Sven Nordqvistin samannimiseen lastenkirjaan. Esitys sopii kaikille yli 3 -vuotiaille teatterin ystäville!

 

PORIN TEATTERIN LIPPUKASSA
Hallituskatu 14, 28100 PORI
(02) 6344 840
teatterin.lipunmyynti@pori.fi


Lippukassa avoinna:

MA-PE 10 - 18
LA 11 - 18
Sekä aina 1h ennen esitystä