Tutustu turvallisuusohjeistukseemme

Viiru ja Pesonen ilahduttavat koululaisten syyslomalla!


LASTENNÄYTELMÄN ESITYKSET / VIIKKO 43:

Ke 21.10. klo 18 / ENSI-ILTA
Pe 23.10. klo 13 
La 24.10. klo 13

Ukko Pesosen talosta kaikuu nitinää ja natinaa joka aamu kello neljä: nirin-narin-pompoti-pom! Viiru-kissa on saanut itselleen uuden pikkusängyn, jossa on joustava patja. Sängystä ilahtunut kissa hyppii malttamattomana patjallaan, vaikka isäntä haluaisi nukkua. Väsynyt Pesonen antaa Viirulle kaksi vaihtoehtoa: tämän on lopetettava sängyllä hyppiminen tai sänky on siirrettävä muualle. Viiru miettii hetken ja päättää molempien yllätykseksi muuttaa! Pesonen rakentaa vallattomalle Viirulle ikioman kodin pihan perällä seisovasta ulkohuussista.

Viiru viihtyy uudessa talossaan hyvin, mutta seurankipeä kissa kaipaa myös isäntäänsä. Myös Pesosta Viirun muutto harmittaa. Tarkoittaako tämä sitä, että hänen täytyy jatkaa elämäänsä ilman iloista kissakumppaniaan? Viiru päättää keksiä jotakin hauskaa, jolla saisi piristettyä vanhaa Pesosta…Mitäpä jos järjestäisi aidot lettukestit? 

VIIRU MUUTTAA pohjautuu Sven Nordqvistin samannimiseen lastenkirjaan. Esitys sopii kaikille yli 3 -vuotiaille teatterin ystäville!

 

PORIN TEATTERIN LIPPUKASSA
Hallituskatu 14, 28100 PORI
(02) 6344 840
teatterin.lipunmyynti@pori.fi


Lippukassa avoinna:

MA-PE 10 - 18
LA 11 - 18
Sekä aina 1h ennen esitystä