Tutustu turvallisuusohjeistukseemme

Jaakko Saariluoman ohjaama hittikomedia ensi-iltaan 5.9.


Näinä aikoina, moni huomaa hakeutuvansa iloa tuottavien asioiden äärelle. Keinoja ilon lisäämiseen on monia, mutta yksi niistä on tutkitusti mitä tehokkain: NAURUN PARANTAVA JA HYVÄÄ TEKEVÄ VOIMA.

Syyskuun 5. päivä Porin Teatterin Suurella näyttämöllä ensi-iltansa saava esitys NÄYTELMÄ JOKA MENEE PIELEEN (orig. The Play That Goes Wrong) tarjoaa nauruterapiaa koko rahan edestä. Jos sinusta tuntuu siltä, että nyt pitäisi saada nauraa ja kunnolla - tämä näytelmä kannattaa katsoa!
 

Esitys sai aikanaan alkunsa brittiläisten näyttelijäopiskeinun pitää lijoiden pubiin tekemästä hupikomediasta, joka nauratti yleisöä niin, etteivät tuoleillaan pysyneet. Kyseessä on englantilaiseen 1920 –luvun kartanoon sijoittuva murhamysteeri, jossa yksi näytelmä esitetään toisen näytelmän sisällä.

Nerokkaasti rakennettu komedia käynnistyy kun innokas harrastajateatteriryhmä löytää voimavaroilleen sopivan näytelmän; aidon brittiläisen murhamysteerin: "Murha Havershamin kartanossa". Roolitus on täydellinen, lavasteet ja rekvisiitta ajanmukaiset. Mutta. Kun esityksen ensi-ilta koittaa, mikään ei mene suunnitelman mukaisesti.
Toisin sanoen kaikki mikä voi mennä pieleen…myös menee pieleen!

Poskettoman kaaoksen keskellä urheat amatöörinäyttelijät joutuvat käyttämään kaiken osaamisensa ja sinnikkyytensä, jotta ensi-ilta saadaan vietyä kunnialla loppuun. Epäonnisen teatteriryhmän tunarointia ja siitä kehittyvää hillitöntä tilannekomiikkaa seuratessaan yleisö saa suorastaan ulvoa naurusta! 

Yllätyksellistä näyttämötekniikkaa sisältävän esityksen ohjaajana vierailee monista tv-ohjelmista tuttu juontaja ja koomikko Jaakko Saariluoma (kuvassa).

 Jaska

 

Tutustu näytelmään >>