Tangoteatteri esittää Pienellä näyttämöllä: Gnomos klo 11.00 ja Ultimo klo 19.00

 

Gnomos - koko perheen tangoseikkailu

Porin Teatterissa 21.9.2019, Pienellä näyttämöllä klo 11:00 

Tangoteatteri Kiutan sanaton tanssiteatteriteos Gnomos on koko perheen tangoteatteriteos, joka kertoo luonnon tärkeydestä, salakavalasta itsekkyydestä ja sen voittavasta todellisesta kumppanuudesta. Tanssin rinnalla tarinaa kuljettaa elävä musiikki. Tuulettimilla lennätettävät objektit luovat teoksen katsojille taianomaisen visuaalisen kokemuksen.

Teoksen päähenkilöinä seikkailee kaksi metsätonttua, Villiina ja Vihmo sekä heidän haitariansa soittava ystävänsä Sammale. Villiina ja Vihmo ovat eläneet kotimetsässään onnellisina jo 300 vuoden ajan. Eräänä päivänä metsään ilmestyy jotain sinne kuulumatonta mikä saa heidän elämänsä suistumaan raiteilta.

Tangoteatteri Kiutan teoksissa argentiinalainen tango yhdistyy fyysiseen teatteriin, nykytanssiin ja tangolle epätavallisiin aiheisiin. Ryhmän teoksia on esitetty yhdeksässä eri maassa ja 33 kaupungissa yli 100 kertaa. Kiutan esityksissä korostuu vahva tarina, hienovarainen huumori ja hiljainen voima.

Esityksen kesto: 45min
Ikäsuositus: 3+
Liput: 15€ (lapset alle 12v.) / 20€

 

Último - kuinka ottaisit viimeiset askeleesi?

Porin Teatterissa 21.9.2019, Pienellä näyttämöllä klo 19:00

Último on vahva, koskettava ja voimaannuttava tangoteatteriteos. Se kuvaa ihmisen viimeisiä hetkiä, liikkeitä ja tunteita, kun lähtö on käsillä ja kuolema apureineen on jo saapunut saattamaan. Tanssin rinnalla tarinaa kuljettaa elävä musiikki. Último on kiertänyt Suomessa sekä Argentiinassa ja teos on saanut ylistävän vastaanoton niin yleisön kuin lehdistönkin parissa.

Esityksen kesto: 45min
Ikäsuositus: 10+
Liput: 22€

 

Tutustu Tangoteatteri Kiuta:n esityksiin tästä >>

 

Liput: Porin Teatterin lipunmyynti
Käynti- ja postiosoite: Hallituskatu 14, 28100 PORI
Puhelin: (02) 6344 840
Sähköposti: teatterin.lipunmyynti@pori.fi

Lippukassan aukioloajat:
ma-pe klo 10-18 la klo 11-18 sekä 1 h ennen esitystä