Huippuvierailuja kevätkaudella 2020!

 

Elämäni lauluja - ilta Anneli Saariston seurassa

PORIN TEATTERIN PÄÄNÄYTTÄMÖLLÄ
TO 20.2.2020 klo 18:00

Kaikki liput 32€

Upea ja sielukas Anneli Saaristo tulkitsee karismaattiseen tyyliinsä laajasta ohjelmistostaan sekä yleisön rakastamia tuttuja että harvemmin kuultuja kappaleita mittavan uransa varrelta. Tarinoiden ja sävelien kuljettamana liikutaan tunteiden äärilaidasta toiseen, hersyvästä naurusta vakavampiinkin asioihin.

Lue lisää Anneli Saariston konsertista >>

 

---------------------------------------

 

Tero Vaara - "Ooksää se Mamban miäs?"

PORIN TEATTERIN PÄÄNÄYTTÄMÖLLÄ
PE 21.2.2020

Kaikki liput 32€

 

Porin Isosannanpuistokadun soittokämpältä kotimaisten lauluntekijöiden kärkeen noussut Tero Vaara on palannut tien päälle sooloartistina. Juha Vainio -palkittu lauluntekijä, lukuisten koskettavien sanoitusten ja hittien nikkari teki Mamba-yhtyeen solistina 1984-2014 huikean uran ja tarjoaa nyt odotettua jatkoa uuden kvartettinsa kera.

Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä, Lauantai-ilta, Valokuvia, Älä jätä minua, Vielä on kesää jäljellä… ovat vain kapea näyte porilaislähtöisen lauluntekijän kynästä. Porin Teatterin uusissa upeissa puitteissa kuullaan tuttuja hittejä ja harvinaisia helmiä Tero Vaaran ja hänen yhtyeidensä tuotannosta.

Lue lisää Tero Vaaran konsertista >>

 

-----------------------------------


Pirkko Mannola 80v. Juhlakiertue
& TESSA VIRTA ORKESTERI

PORIN TEATTERIN PÄÄNÄYTTÄMÖLLÄ
SU 8.3.2020

Kaikki liput 35€

 

Legendaarinen Pirkko Mannola juhlii 80-vuotispäiväänsä lähtemällä kiertueelle yhdessä Tessa Virran johtaman orkesterin kanssa.

Konsertin ohjelmisto sisältää Pirkko Mannolan tunnetuimmat hitit ja paljon yllätyksiä. Kappaleiden välillä hän myös tarinoi elämästään. Tervetuloa viihtymään tällä huikealla aikamatkalla ja juhlimaan yhdessä artistin kanssa!

Lue lisää Pirkko Mannolan konsertista>>