Vauhdikas itämainen seikkailunäytelmä jatkaa Pienellä näyttämöllä 13. huhtikuuta saakka - Varaa paikat pikaisesti!

 

Ali ja Baba ja 40 pahista perustuu satuun arabialaisesta satukokoelmasta Tuhannen ja yhden yön tarinoita. Ali on kiltti ja köyhä risujenkerääjä. Ystävänään hänellä on Baba, hieman omahyväinen rotta. Yhdessä Mariam-hiiren kanssa he tavoittelevat kissapahisten ryöstämää kultasaalista ja joutuvat hauskoihin seikkailuihin. Luvassa on hauska ja vauhdikas tarina, joka sijoittuu kiehtovaan ja värikkääseen, itämaiseen miljööseen! 

Patrik Draken käsikirjoittaman tarinan nimiroolissa Alina nähdään Oskari Penttilä. Peter-Sebastian Lehtonen käsittelee rottanukke Babaa ja Anna Kauno hiirinukke Mariamia. Näiden lisäksi näyttämöllä nähdään yli 40 erilaista jännittävää nukkea, jotka ovat näytelmän lavastuksen lisäksi vierailija Juhana Hirvosen käsialaa.

Esityksen suositusikä on 3 vuotta. Tervetuloa teatteriin, pikkuväen kera!

Viimeiset esitykset:

ke 6.3. klo 10.00
la 9.3. klo 11.00 (S-etunäytös)
la 23.3. klo 13.00
to 28.3. klo 10.00
la 6.4. klo 11.00
la 13.4. klo 11.00 (S-etunäytös)

S-ETUKORTILLA MERKITYISTÄ NÄYTÖKSISTÄ 3 EURON ETU/LIPPU

Etu myös eläkeläisten, lasten, opiskelijoiden sekä työttömien lipuista. Etu on perhekohtainen. Etu koskee ainoastaan Porin Teatterin lippumyymälästä ostettuja lippuja. Lipun osto ei kerrytä Bonusta. Etu ei koske ryhmävarauksia, laskutusmyyntiä tai verkkokauppaa.